Yhteystiedot Mediapankki Uutiskirje Palaute Intra   In English

  

          
                
      


   


Aplodit Orkesterille ry
aplodit.gif


Hyvät konserttimusiikin ystävät !

Haluamme toivottaa teidät tervetulleeksi yhdistyksemme  Aplodit orkesterille r.y.:n toimintaan.  Aplodit on avoin yhdistys kaikille konserttimusiikin ja Sinfonia Lahden ystäville.  Se on toiminut jo yli kaksikymmentä vuotta ja on jäsenmäärältään Suomen suurin orkesterin ystäväyhdistys.

Tuemme Sinfonia Lahtea olemalla läsnä konserteissa, yleisömäärän ylläpito ja sen kartuttaminen on tärkeimpiä tehtäviämme. Konsertti-illan musiikkielämystä voi syventää järjestämissämme jälki-istunnoissa ja taiteilijahaastatteluissa konserttien yhteydessä.

Orkesterin kuulumisista ja ajankohtaisista teemoista voit lukea Aplodit-lehdestä, jonka julkaisemme vuosittain.  Lehti tehdään vapaaehtoisvoimin, ja on ilmaiseksi jaossa Sibeliustalon lisäksi mm Lippupalvelussa ja kirjastoissa.

Tervetuloa suureen Aplodit-perheeseen. Sinulta ei edellytetä musiikin asiantuntemusta, vain kiinnostusta musiikkiin, konsertteihin ja Sinfonia Lahtea kohtaan. Eikä välttämättä sitäkään – kiinnostus ja asiantuntemus kasvavat jäsenyyden myötä.


Nähdään konserteissa!

Aplodit Orkesterille ry 


Liittyminen yhdistykseen

Yhdistykseen voi liittyä

Mainitsethan nimesi, osoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi ja toivomuksesi, jos haluat postimme kirjeitse.

Aplodit Orkesterille ry:n
kotisivut ja yhteystiedot löytyvät -> täältä

Powered by:navigo cms