Oheisohjelma

SIBELIUS-FESTIVAALI AINOLASSA

Sibelius-festivaali tarjoaa Ainolassa, Aino ja Jean Sibeliuksen koti Järvenpäässä, makupaloja festivaalilla kuultavasta kamarimusiikkikonsertista.

Keskiviikko 13.6. klo 12 ja klo 13
Sunnuntai 17.6. klo 12 ja klo 13

WELLAMO-TRIO
Anu Silvasti, piano
Lotta Nykäsenoja, viulu
Ilkka Uurtimo, sello

Pianotrio ”Hafträsk”

Konsertit sisältyvät museolipun hintaan.
Pääsymaksut 10 € aik. / 8 € eläk. / 4 € opisk. / 2 € lapset (7-16 v.)

Avoinna 2.5.-30.9.2018 (ti-su 10-17)
Opastusvarauksia sähköpostilla: info@ainola.fi
Opastus sisältyy pääsymaksuun, kun opastus on varattu ennakkoon.

 

SIBELIUS-FESTIVAALI BUFFET

Herkullinen festivaali-buffet katetaan Sibelius-festivaalin konsertti-iltoina pe-la Sibeliustalon ravintola Lastuun. Buffet on rakennettu kauden parhaista kotimaisista raaka-aineista.

MENU
Alkuruokapöytä (buffet)
Graavattua siikaa, versosalaattia ja pikkelöityjä kasviksia
Savu-ahventerriiniä ja gini-kurkkuja
Pekoni-papusalaattia ja pähkinävinaigrettea
Uunikuivattuja kirsikkatomaatteja, rucolaa ja Nastolan kotijuustoa
Marinoitua Ahvenanmaan luomukaritsaa, omenaa ja luomuhunajalla maustettua jogurttia
Talon maalaisleipää, tattipestoa ja voita

Pääruoka (tarjoillaan pöytään)
Härkätournedos hanhenmaksavoita, palsternakkapyree ja portviinikastiketta
tai
Paistettua Vesijärven kuhaa, sitruuna-perunaleivos, lehtikaalia ja kaprisvoita
tai
Rosmariinipaahdettua metsäkyyhkyä, tatti-sipulipyree, paistettua brie-juustoa ja mustaherukkakastiketta

Jälkiruokapöytä (buffet)
Herukka-tuorejuustokakkua
Raparperimoussea
Sibeliustalon suklaatehtaan tryffeleitä
Kotimaisia pientilajuustoja ja hillokkeita

Menu 45 € hlö
Juomapaketti 32 € hlö (sisältää kauden kuohuviini, puna/valkoviini ja avec)

Varaukset
Sibeliustalon ravintolat puh. 03 814 2816 tai ravintolat@sibeliustalo.fi