Ajankohtaista

Toukokuussa soivat vappumatinea sekä Stasevskan ja Slobodenioukin johtamat sinfoniakonsertit

Sinfonia Lahti jatkaa toukokuussa konsertointia verkossa YouTube-kanavallaan. Mikäli rajoitukset antavat toukokuun alusta mahdollisuuden järjestää yleisölle avoimia tilaisuuksia, orkesteri tutkii 6.5. ja 20.5. konserttiensa järjestämistä yleisötilaisuuksina, ja niistä tiedotetaan tarvittaessa erikseen.

Lue lisää

Ympäristöteemainen konsertti Taidetestaajien vierailukohteena lukuvuotena 2021-2022

Sinfonia Lahden Taidetestaajat-konsertissa juhlistetaan Euroopan ympäristöpääkaupunkivuotta, mutta ennen kaikkea halutaan kiinnittää huomiota ympäristön tilaan ja kannustaa konkreettisiin ympäristötekoihin. Ensimmäistä kertaa orkesteri konsertoi Taidetestaajat-konsertilla myös Verkatehtaalla, Hämeenlinnassa.

Lue lisää

Sinfonia Lahti kutsuu mukaan joukkueeseensa hiihtämään Virtual Finlandian

Koronaepidemian alkumetreillä keväällä 2020 Sinfonia Lahti toteutti Sibeliuksen Finlandiasta yli 60 muusikon kodeissaan tekemistään yksittäisistä nauhoituksista koostetun videotallenteen, joka keräsi runsaasti huomiota niin Suomessa kuin ulkomailla. Keväällä 2021 orkesteri jatkaa Finlandia-teemalla osallistuen työyhteisönä Virtual Finlandia-hiihtoon. Orkesteri kutsuu myös kaikki musiikin ja liikunnan ystävät osallistumaan tapahtumaan orkesterin nimeä (Sinfonia Lahti) kantavassa hiihtojoukkueessaan.

Lue lisää

Sinfonia Lahden konsertit välitetään verkkokonsertteina

Sinfonia Lahti jatkaa konserttiensa välittämistä maksuttomina verkkokonsertteina suorina lähetyksinä orkesterin YouTube-kanavalla. Konserttitallenteet ovat katsottavissa myös myöhemmin.

Lue lisää

Noin 800.000 katselua Sinfonia Lahden korona-ajan verkkosisällöille

Sinfonia Lahden koronapandemian aikana tuottamat verkkosisällöt ovat saavuttaneet jo n. 800.000 katselukertaa. Lisäksi kaksi YLE-konserttiradiointia saavuttivat yhteensä n. 100.000 kuulijaa. Koronapandemian keskeytettyä orkesterin normaalin konserttitoiminnan, verkkoon tuotetut konsertit ja muu sisältö on ollut keskeinen osa orkesterin tarjoamaa korvaavaa palvelutarjontaa.

Lue lisää

Päivitettyjä tietoja Sinfonia Lahden alkuvuoden ohjelmasta

Voimassa olevien viranomaismääräyksien vuoksi Sinfonia Lahden kevätkauden ensimmäiset sinfoniakonsertit järjestetään ilman salissa olevaa yleisöä toteutettavina verkkokonsertteina ja The American Songbook -viihdekonsertit 28.1.2021 peruuntuvat sekä 18.2. konsertin pianosolisti vaihtuu.

Lue lisää

Ohjeet lippuhyvityksen hakemiseksi

Päijät-Hämeen alueella on koronaepidemiasta johtuen kielletty kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset 30.4.2021 asti. Sinfonia Lahden konserttien lippurahojen palautukset hoitaa Lippu.fi.

Lue lisää

Sinfonia Lahti julkistanut alkukevään 2021 konserttinsa

Koronapandemiasta johtuen konserttien turvallisuusjärjestelyjä jatketaan kuluneen syksyn tapaan ja viranomaisohjeistuksia seurataan tarkasti. Konsertteja julkistetaan tässä vaiheessa ajanjaksolla 14.1.–18.3. sekä viihdekonsertti 9.4.2021. Lipunmyynti konsertteihin alkaa keskiviikkona 9.12.2020 Lippu.fi myyntipisteissä ja verkkokaupassa.

Lue lisää

Sinfonia Lahden konsertit peruttu 25.1.2021 asti

Päijät-Hämeen alue on edelleen koronaepidemian (Covid-19) leviämisvaiheessa ja kokoontumisrajoituksia on jatkettu. Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää Päijät-Hämeen alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 henkilöä. Määräys on voimassa 25.1.2021 saakka.

Lue lisää

LIPPUHYVITYKSET

Hyvä asiakkaamme, Päijät-Hämeen alueella on koronaepidemiasta johtuen kielletty kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset.  Pyydämme kevätkauden 2021 konsertteihin lipunostaneita PALAUTTAMAAN liput 31.5.2021 mennessä. Lippurahojen palautukset hoitaa Lippu.fi 1. palautuksia voi hakea tämän verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/ 2. Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietojen ja tilinumeron kera osoitteeseen: Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautusKalevantie […]

Lue lisää