Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

AVAIN HUKASSA -LASTENKONSERTTI

Auttaisitko pikkuisen? Etsisitkö avaimen? Se voi olla siellä tai täällä, kakun alla kaapin päällä!

Riemukkaassa ja visualisoidussa kitaravirtuoosi Marzi Nymanin säveltämässä lastenkonsertissa pulmaksi on muodostunut kadonnut kotiavain. Sitä on lähdettävä yhdessä etsimään! Kurkistamamme kerrostalon jokaiseen asuntoon aina vintille asti, ja samalla tutustumme talon värikkäisiin asukkaisiin. Mistä asunnosta avain lopulta löytyykään, onko se prinsessan pinkissä asunnossa, vai missä?

Sonja-lyyli – Tim/Nepal – Trolli-Erkki – Maijan seitsemän faijaa – Jimi Kuivalainen – Aila – Tivoli

Avain hukassa -lastenkonsertti perustuu Sanna Manderin lastenkirjaan, joka sai lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon 2017. Musiikin on säveltänyt Tapiola Sinfoniettan tilauksesta Marzi Nyman.

Ikäsuositus yli 4-vuotialle, konsertin kesto noin puoli tuntia.
Konsertti toteutetaan turvavälein mutta numeroimattomin paikoin, jotta perheenjäsenet voivat istua rinnakkain.

 


Sinfonia Lahden konsertit toteutetaan kulloinkin vallitsevien turvallisuusmääräysten puitteissa yleisön ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Myymme konserttiin lippuja turvavälein, jolloin istuinten väliin jätetään tyhjiä paikkoja.  Tutustu Sibeliustalon turvaohjeisiin tästä.


Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
29.9.2021
Aika:
18:00 - 18:40

Järjestäjä

Sinfonia Lahti