Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

DALIAN MIXTAPE #1 – PERUTTU

DALIAN MIXTAPE #1 konsertti on peruuntunut Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella koronarajoitusten vuoksi. Peruuntuneiden konserttiemme lippuhyvitykset hoitaa Lippupiste ja kausikorttilaisten lippuhyvitykset hoitaa Sinfonia Lahti, heitä informoidaan erikseen.

Ohjeet lippuhyvityksen hakemiseksi

VERKKOKONSERTTI & RADIOINTI
Ko. iltana 20.1. klo 19 soitetaan Dalian johtama konsertti osin muutetulla ohjelmistolla ja se lähetetään suorana radiointina Yle Radio 1 -kanavalla sekä verkkokonserttina veloituksetta Sinfonia Lahden SL ClassicLive -kanavalla orkesterin verkkosivuilla sekä SL ClassicLive -mobiilisovelluksessa, joka on ladattavissa veloituksetta Android ja iOS-laitteisiin Google Play Store ja App Store -sovelluskaupoista. Konsertti on katsottavissa myös jälkikäteen kuukauden ajan.


Dalian Mixtape on uudenlainen konserttisarja, jossa Dalia vie meidät matkalle lempimusiikkinsa pariin. Sarja on saanut innoituksensa niin kokoelmakaseteista, soittolistoista kuin hip-hop kulttuurissa tunnetuista artistien mixtapeista. Konsertissa kuullaan rinnakkain niin uutta musiikkia kuin klassikkojakin. Tunnelmallinen konserttisarja yhdistää useiden eri säveltäjien teokset yhtenäiseksi kokemukseksi. Konsertti #1 sisältää esimerkiksi kahden islantilaissäveltäjän avaruudelliset elegiat sekä intensiivisestä elokuvamusiikista tunnetun Max Richterin visionääriset versiot Vivaldin Vuodenajoista. Klassikko-osastolta kuullaan Arvo Pärtin tunnetuimpiin kuuluvan hittiteoksen Tabula Rasan ensimmäinen osa.


Turvallisesti konserttiin!
Koronapassi on käytössä kaikissa Sibeliustalon tapahtumissa, ja konserttien järjestämisessä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia viranomaisohjeita ja niistä tiedotetaan tarkemmin Sibeliustalon ja Sinfonia Lahden verkkosivuilla. Lue lisää

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
20.1.2022
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti