FOKUS: JUKKA TIENSUU

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

FOKUS: JUKKA TIENSUU

Seikkailuun! Aletaan sillä, mihin muut yleensä lopettavat – kiihkeällä tanssifinaalilla! Sitten jännitetään kuinka onnistuu menneisyyden ja nykyisyyden, idän ja lännen kohtaaminen, kun shengin suurmestari Wu Wei ottaa kaiken irti historian vanhimpiin kuuluvasta soittimestaan. Ikivanha on myös kiinalainen käsitys: ”kun tunteita ilmaisevat äänet järjestäytyvät, syntyy musiikki”. Länsimaiden myöhäistä heräämistä tähän ideaan ehdimme hetken ihmetellä, ennen kuin päästään tanssijalkaa vipatuttavien, loisteliaiden kansanmusiikkisovitusten pariin.

 


Sinfonia Lahden konsertit toteutetaan kulloinkin vallitsevien turvallisuusmääräysten puitteissa yleisön ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Tarvittaessa myymme lippuja turvavälein, jolloin istuinten väliin jätetään tyhjiä paikkoja, jotka eivät ole myynnissä. Rajoitusten poistuessa turvaväleistä luovutaan ja myynnistä poistetut paikat vapautetaan myyntiin. Tutustu Sibeliustalon turvaohjeisiin tästä.


Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
to 25.11.
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti