Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HEI, ME SÄVELLETÄÄN! -PÄÄTÖSKONSERTTI

Hei, me sävelletään! -sävellysprojektit ovat orkesterin lapsille tarjoamaa luovaa musiikkikasvatusta, jossa lapset yhdessä orkesterin muusikoiden kanssa säveltävät pienen teoksen. Aihe on valittu orkesterin kuluvan kauden ohjelmistosta ja sitä työstetään sävellystyöpajoissa muusikoiden antamien ohjeiden ja virikkeiden perusteella. Projektin päätöskonsertissa Sibeliustalossa ryhmät esittävät ensin omat sävellyksensä ja lopuksi orkesteri kantateoksen. Lopputapahtumaan on vapaa pääsy.

Vuodessa järjestetään kaksi projektia, yksi keväällä ja yksi syksyllä.  Projektiin osallistuu 3-4 ryhmää kerrallaan, pääosin alakoululuokkia. Lisäksi projektiin osallistuu orkesterin kummipäiväkodin (Ruoriniemi) ryhmä sekä kummikoulun (Kivimaa) luokka kerran vuodessa. Osallistuminen projektiin on maksutonta. Ilmoittautuminen jonoon: kristiina.palvanen@lahti.fi.

Hei, me sävelletään! -musiikkikasvatustoiminta perustuu alun perin London Sinfoniettan käyttämään workshop-metodiikkaan, josta Sinfonia Lahti on kehittänyt oman toimintamallinsa.

Ensimmäinen ”Hei, me sävelletään!” -projekti järjestettiin keväällä 1995.
Näiden vuosien aikana 45 projektissa on ollut mukana 149 ryhmää ja 3 511 lasta.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
10.10.2017
Aika:
17:00 - 18:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti