ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLAKONSERTTI

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLAKONSERTTI

KONSERTTI PERUTTU

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella rajoitetaan tilapäisesti yleisötilaisuuksien ja julkisten kokoontumisten osallistujamäärä 10 henkilöön koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Rajoitukset tulevat voimaan 30.11.2020 ja ovat voimassa 14.12.2020 saakka.

Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi ja lippurahojen palautuksia voi hakea tämän verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus

Lisää ohjeita lippupalautuksista 

Ernst Pingoudin sävelkieli toi itsenäistyneen Suomen musiikkielämään tuulahduksen, johon yleisö ei ollut varautunut. Hänen ensimmäisen sinfoniansa on täynnä kiihkoa, jossa sibeliaaninen maalailu saa väistyä malminkatkuisen vimman tieltä. Kaija Saariahon teoksen motto on Percy Bysshe Shelleyn oodista: “Yksi pysyy, moni muuttuu ja menee ohi; Taivaan valo loistaa iäti; Maan varjot katoavat.” Saariahon tunnelmallisessa värikylvyssä Sibeliustalon ranskalaisromanttiset urut pääsee parhaimmilleen.

 

”Olen ollut Suomen Säveltäjien jäsen opiskeluajoistani asti. Kun mut hyväksyttiin yhdistyksen jäseneksi, se oli tosi tärkeää mun identiteetille. Saatoin kuvitella itseni säveltäjäksi muiden ammattisäveltäjien joukossa.” – Kaija Saariaho tervehtii Suomen Säveltäjiä ja kollegoitaan yhdistyksen 75-vuotisjuhlan kunniaksi.
Katso Kaija Saariahon tervehdys Suomen Säveltäjät ry:lle 75-vuotisjuhlan kunniaksi.

 

Noudatamme järjestelyissä viranomaisohjeita ja -määräyksiä yleisön sekä henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein.

Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli Suomen hallituksen asettamat rajoitukset jatkuvat ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä syksyllä 2020 edellyttävät.


Tapahtumaluokka:

Päivämäärä:
su 6.12.
Aika:
15:00 - 16:30

Järjestäjä

Sinfonia Lahti