JÄTTILÄISEN JALANJÄLJISSÄ

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

JÄTTILÄISEN JALANJÄLJISSÄ

Kuolematonta taidetta, suuria uhrauksia. Kesti yli 20 vuotta, että Johannes Brahms sai painittua ensimmäisen sinfoniansa valmiiksi. Beethovenin jättämän aukon täyttäminen ei kannustanut – se lamaannutti: ”Sinulla ei ole aavistustakaan, miltä tuntuu, kun kuulee koko ajan takanaan sellaisen jättiläisen askelten kaiun”, Brahms kertoi. Ralph Vaughan-Williams sai idean sinfoniaansa ensimmäisen maailmansodan tantereilla.

Lohduttomien maisemien Pastoraalisinfoniasta tuli rintamalla kaatuneiden muistoteos, joka soi tänäkin päivänä lohdutusta meille eläville. Arvostettu brittikapellimestari Sir Mark Elder tunnetaan erityisesti englantilaisen musiikin taitajana.

 


Sinfonia Lahden konsertit toteutetaan kulloinkin vallitsevien turvallisuusmääräysten puitteissa yleisön ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Tarvittaessa myymme lippuja turvavälein, jolloin istuinten väliin jätetään tyhjiä paikkoja, jotka eivät ole myynnissä. Rajoitusten poistuessa turvaväleistä luovutaan ja myynnistä poistetut paikat vapautetaan myyntiin. Tutustu Sibeliustalon turvaohjeisiin tästä.


Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
to 11.11.
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti