Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

JÄTTILÄISEN JALANJÄLJISSÄ

Kuolematonta taidetta, suuria uhrauksia. Kesti yli 20 vuotta, että Johannes Brahms sai painittua ensimmäisen sinfoniansa valmiiksi. Beethovenin jättämän aukon täyttäminen ei kannustanut – se lamaannutti: ”Sinulla ei ole aavistustakaan, miltä tuntuu, kun kuulee koko ajan takanaan sellaisen jättiläisen askelten kaiun”, Brahms kertoi. Ralph Vaughan-Williams sai idean sinfoniaansa ensimmäisen maailmansodan tantereilla.

Lohduttomien maisemien Pastoraalisinfoniasta tuli rintamalla kaatuneiden muistoteos, joka soi tänäkin päivänä lohdutusta meille eläville. Arvostettu brittikapellimestari Sir Mark Elder tunnetaan erityisesti englantilaisen musiikin taitajana.


Sinfonia Lahden konsertit toteutetaan poikkeusjärjestelyin. Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, Sibeliustalon Pääsalissa on käytössä joka toinen istuin. Noudatamme viranomaisten suosituksia kasvomaskien käytöstä, joten otathan mukaasi kasvomaskin. Tutustu Sibeliustalon turvaohjeisiin tästä.


Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
11.11.2021
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti