Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KAMARIMUSIIKKIKONSERTTI

Torstaina 22.2. sinfoniakonsertin jälkeen jatkamme iltaa kamarimusiikkikonsertilla, jonka ohjelmassa Johannes Brahmsin Pianokvintetto. ”Kyseessä on kiistattomasti yksi suurimpia ja vaikeimpia kamarimusiikkiteoksia, joita pianolle on koskaan sävelletty. Samalla se on myös yksi ihanimpia ja rakastetuimpia. Toinen osa saa minut aina herkistymään, mutta viimeistään kolmannen osan scherzo sytyttää kenet tahansa”, hehkuttaa Ossi Tanner.

Kamarimusiikkikonsertin kesto noin 40 min. Kamarimusiikkikonserttiin on vapaa pääsy.

Sinfonia Lahden residenssitaiteilija
Ossi Tanner

Sinfonia Lahden residenssitaiteilijana aloittaa kevätkaudella 20-vuotias Ossi Tanner, joka voitti Tampereen pianokilpailun toukokuussa 2017. Tanner debytoi orkesterin kanssa solistiteoksenaan Frédéric Chopinin toinen pianokonsertto.

”Minulle on suuri ilo ja kunnia saada näin upea mahdollisuus. On hienoa havaita, että Sinfonia Lahti jatkaa suomalaisen musiikkielämän perinnettä nuorten lupauksien tukemisessa. En malta odottaa musisointia orkesterilaisten ja Hannu Linnun kanssa ja tutustumista lahtelaisyleisöön usean konsertin merkeissä Sibeliustalon upeassa miljöössä!”, kuvailee Tanner.

Ossi Tanner esiintyy Sinfonia Lahden kanssa 22.2., 15.3. ja 20.4.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
22.2.2018
Aika:
21:00 - 21:40

Järjestäjä

Sinfonia Lahti