Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KAMARIMUSIIKKIKONSERTTI

To 15.3. sinfoniakonsertin jälkeen jatkamme iltaa kamarimusiikkikonsertilla, konsertin ohjelmassa Frédéric Chopinin Pianokonsertto nro 1.

”Chopinin levyt saivat minut lapsena rakastumaan pianonsoittoon ja rakkaus hänen musiikkiinsa on kantanut siitä saakka. Chopinin synnyinmaassa Puolassa olen käynyt useasti, esittänyt puolalaisyleisölle Chopinin musiikkia ja myös kuunnellut kansainvälisiä Chopin-pianokilpailuja paikan päällä”, kertoo Ossi Tanner.

Kamarimusiikkikonsertin kesto noin 40 min. Kamarimusiikkikonserttiin on vapaa pääsy.

Sinfonia Lahden residenssitaiteilija
Ossi Tanner

Sinfonia Lahden residenssitaiteilijana aloittaa kevätkaudella 20-vuotias Ossi Tanner, joka voitti Tampereen pianokilpailun toukokuussa 2017. Tanner debytoi orkesterin kanssa to 22.2. solistiteoksenaan Frédéric Chopinin toinen pianokonsertto.

”Minulle on suuri ilo ja kunnia saada näin upea mahdollisuus. On hienoa havaita, että Sinfonia Lahti jatkaa suomalaisen musiikkielämän perinnettä nuorten lupauksien tukemisessa. En malta odottaa musisointia orkesterilaisten ja Hannu Linnun kanssa ja tutustumista lahtelaisyleisöön usean konsertin merkeissä Sibeliustalon upeassa miljöössä!”, kuvailee Tanner.

Ossi Tanner esiintyy Sinfonia Lahden kanssa 22.2., 15.3. ja 20.4.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
15.3.2018
Aika:
21:00 - 21:40

Järjestäjä

Sinfonia Lahti