Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KAMARIMUSIIKKIKONSERTTI – PERUTTU!

Konsertti on peruutettu sairastapauksen vuoksi.

Ostetut liput voi palauttaa takaisin Sibeliustalon lipunmyyntiin.
Ticketmasterista ostetut liput voi palauttaa myös Ticketmasterin lippukauppaan tai Ticketmasterin internetsivujen kautta ”Ota yhteyttä” -lomakkeen avulla.

La Vie parisienne: Ossi Pariisissa

Ossi Tanner kuvailee konserttia näin: ”Kotikaupunkini Pariisi on valtaisa inspiraation lähde. Konsertissa esittelen säveltäjiä, jotka ovat imeneet vaikutteita kaupungista ajan saatossa. Minimalismista tuliseen tangoon ja impressionistisiin väreihin ja tuoksuihin. Paris je t`aime!”

Sinfonia Lahden residenssitaiteilija
Ossi Tanner

Sinfonia Lahden residenssitaiteilijana aloittaa kevätkaudella 20-vuotias Ossi Tanner, joka voitti Tampereen pianokilpailun toukokuussa 2017. Tanner debytoi orkesterin kanssa 22.2.2018 solistiteoksenaan Frédéric Chopinin toinen pianokonsertto.

”Minulle on suuri ilo ja kunnia saada näin upea mahdollisuus. On hienoa havaita, että Sinfonia Lahti jatkaa suomalaisen musiikkielämän perinnettä nuorten lupauksien tukemisessa. En malta odottaa musisointia orkesterilaisten ja Hannu Linnun kanssa ja tutustumista lahtelaisyleisöön usean konsertin merkeissä Sibeliustalon upeassa miljöössä!”, kuvailee Tanner.

Ossi Tanner esiintyy Sinfonia Lahden kanssa 22.2., 15.3.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
20.4.2018
Aika:
18:00 - 19:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti