NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI

KONSERTTI PERUTTU

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella rajoitetaan tilapäisesti yleisötilaisuuksien ja julkisten kokoontumisten osallistujamäärä 10 henkilöön koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Rajoitukset tulevat voimaan 30.11.2020 ja ovat voimassa 14.12.2020 saakka.

Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi ja lippurahojen palautuksia voi hakea tämän verkkolinkin kautta:

https://web.lippu.fi/palautus

Lisää ohjeita lippupalautuksista 

Nyt jo perinteiseksi muodostuneessa nuorten solistien konsertissa on moni muusikonalku päässyt ensimmäistä kertaa konserttisalien valokeilaan. Nuorta taituruutta, kuuluisimpien konserttojen kohokohtia ja solististen soittimien laajaa kirjoa esittelevä konsertti antaa poikkeuksellisen mahdollisuuden kurkistaa suomalaisen musiikkielämän huomispäivään jo tänään.

Sinfonisesti yhdessä: Stala Group / Stala Oy & Stalatube

Tee tilauksesi väliaikatarjoiluista ennakkoon!
Tilaamalla ja maksamalla tarjoilut etukäteen, tarjoamme teille turvallisemman konserttielämyksen. Vain ennakkoon tehdyt varaukset katetaan väliajalle valmiiksi. Rajoituksista johtuen emme takaa kaikissa konserteissa väliaikamyyntiä normaaliin tapaan. Tilaa väliaikatarjoilut.

Tervetuloa turvallisesti konserttiin!
Noudatamme järjestelyissä viranomaisohjeita ja -määräyksiä yleisön sekä henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein.

Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli Suomen hallituksen asettamat rajoitukset jatkuvat ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä syksyllä 2020 edellyttävät.

 


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
to 10.12.
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti