Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PÄHKINÄNSÄRKIJÄ

Pjotr Tšaikovskin Pähkinänsärkijä on jo yli sadan vuoden ajan kruunannut keskitalven juhlinnan satumaisilla melodioillaan ja on erottamaton osa joulun taikamaailmaa. Balettikoreografia tuo jo valmiiksi komeaan musiikkiin myös visuaalisen tason.

Sinfonia Lahden muusikot, Lahden musiikkiopiston tanssijat ja Suomessa opiskellut brittikapellimestari James Sherlock tuovat joulun Sibeliustalon keskelle.


Konsertissa on käytössä koronapassi ja edellytämme koronapassia kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta asiakkailtamme. Lataathan koronapassin valmiiksi ennen konserttivierailua. Koronapassi tarkastetaan Sibeliustaloon saapuessa, joten saavuthan hyvissä ajoin ennen konsertin alkua, jotta passien tarkastamiseen jää hyvin aikaa. Varauduthan tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.
Sinulla on lippu konserttiin muttei koronapassia? Miten toimia, lue lisää.

Lisäksi konsertti toteutetaan poikkeusjärjestelyin ja lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, Sibeliustalon Pääsalissa on käytössä joka toinen istuin. Noudatamme viranomaisten suosituksia kasvomaskien käytöstä, joten otathan mukaasi kasvomaskin. Tutustu Sibeliustalon turvallisuusohjeisiin tästä


Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
15.12.2021
Aika:
18:00 - 19:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti