Pienryhmäviikko 20.-24.1.2020

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pienryhmäviikko 20.-24.1.2020

Sinfonia Lahti jalkautuu 20.-24.1. yhtyeinä päiväkoteihin ja palvelutaloihin

Sinfonia Lahden muusikot ovat muodostaneet riveistään pieniä yhtyeitä, pienryhmiä, ja valmistaneet ohjelmistoa lahtelaisiin päiväkoteihin ja palvelutaloihin. Pari kohdetta on myös Iitissä laajentaen palvelun saatavuutta myös Lahden ympäristöön.

Konsertteja järjestetään ajanjaksolla 20.–24.1.2020 yhteensä 40 konserttia 10 eri kokoonpanon voimin. Suuresta kiinnostuksesta pienryhmätoimintaamme kohtaan kertovat monilta tahoilta tulleet konserttipyynnöt.

Konsertti Palvelutorilla ti 21.1. klo 9-11

Päiväkotien ja palvelutalojen lisäksi yhtä yhtyeistämme voi kuulla myös Lahden upouudella Palvelutorilla kauppakeskus Trion 2. kerroksessa. Sinfonia Lahden Jousiyhtye konsertoi kaupunginjohtajan tarjoamien kakkukahvien aikana tiistaina 21.1. klo 9-11.

Yhtyeiden konsertit koostuvat soitinesittelyistä ja monenlaisesta musiikista: barokkiajan helmistä Béla Bartókiin, tutuista lastenlauluista uusin sovituksin, Beatlesista Nightwishiin, Mozartista Piazzollaan ja Apulannasta Ultra Brahan. Päiväkodeissa kuullaan myös musiikkisatua Keväinen metsä.

Myöhemmin keväällä, maanantaina 18.5. alkavalla viikolla järjestetään kaupunkikiertue, jolloin Sinfonia Lahden pienryhmiä on mahdollista kuulla ennakkoon tiedotettavissa julkisissa konserteissa mm. kahviloissa, ravintoloissa ja kirjastoissa.

Pienryhmätoiminta on osa Sinfonia Lahden perustoimintaa, jonka tavoitteena on tarjota konserttielämyksiä ihmisille, joiden on hankala päästä seuraamaan orkesterin konsertteja Sibeliustalossa. Toiminnan muita kohteita ovat olleet mm. erilaiset julkiset tilat, joissa esiintyminen tekee vuoropuhelun kaupunkilaisten ja orkesterin muusikoiden välillä helpommaksi normaaliin suuren orkesterin konserttitilanteeseen verrattuna.


Tapahtumaluokat:

, , , ,
Alkaa:
20.1.2020 09:00
Loppuu:
24.1.2020 17:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti