Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

REINO HELISMAA – PERUTTU

Konsertti on peruttu yleisötilaisuutena koronaepidemian rajoitusten vuoksi. Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella koronarajoitukset jatkuvat 30.4.2021 saakka. Tiedote – Aluehallintovirasto (avi.fi)

Vaikkakin konsertti on yleisötilaisuutena peruttu, lähetetään se konserttipäivänä pe 9.4. klo 19 suorana VERKKOKONSERTTINA veloituksetta Sinfonia Lahden YouTube-kanavalla, konsertti on katsottavissa myös myöhemmin.

Lipunostaneita pyydetään palauttamaan liput 31.5.2021 mennessä. Lippujen palautuksesta vastaa Lippupiste ja lippurahojen palautuksia voi hakea tämän verkkolinkin kautta. Lue lisää lippuhyvityksistä.


Lauluni aiheet

Niin paljon on aihetta lauluun! Reino Helismaa on ehdottomasti yksi tuotteliaimmista ja merkittävimmistä suomalaisista tekstintekijöistä kautta aikain. Hänen musiikkinsa ja sanoituksensa elävät edelleen ja soivat niin radiossa, tanssilavoilla kuin musikaalienkin esityksissä. Siitä pitää huolen hänen uskomattoman laaja ja monipuolinen tuotantonsa.

Päivänsäde ja menninkäinen – Rakovalkealla – Meksikon pikajuna – Vanha veräjä – Kaksi ystävää – Kulkuri ja joutsen – Kulkurin iltatähti – Hopeinen kuu – Niin paljon on aihetta lauluun – Me tulemme taas …


Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä keväällä 2021 edellyttää.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
9.4.2021
Aika:
13:00 - 15:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti