Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SATUMAINEN KONSERTTI – PERUTTU

Alueellisten ja koronapassin käytön rajoituksista johtuen konsertti on peruttu yleisötilaisuutena, mutta se tullaan lähettämään VERKKOKONSERTTINA to 17.2. klo 18 Sinfonia Lahden SL ClassicLive -kanavalla.

Voit katsella ja kuunnella konserttejamme veloituksetta SL ClassicLive -verkkosivujemme tai SL ClassicLive -mobiilisovelluksen kautta. Ilmainen SL ClassicLive -mobiilisovellus on saatavilla Android ja iOS-laitteisiin.

Lippuhyvitykset:
Peruuntuneiden konserttiemme lippuhyvitykset hoitaa Lippupiste ja kausikorttilaisten lippuhyvitykset hoitaa Sinfonia Lahti, heitä informoidaan erikseen. Ohjeet lippuhyvityksen hakemiseksi

 


Onko tämä totta vai tarua? Peukalon kokoinen poika eksyy leivänmuruineen, Kaunotar rakastuu Hirviöön, ja Vihreä käärme johdattele kaukomatkalle Kiinan keisarin kullanhohtoiseen palatsiin. Sinfonia Lahti ja huippuanimaattori Grégoire Pont herättävät ranskalaissäveltäjä Maurice Ravelin Hanhiemo-baletin hahmot henkiin elävänä valkokaankaalle. Tässä konsertissa edes mielikuvitus ei ole rajana.


Turvallisesti konserttiin!
Koronapassi on käytössä kaikissa Sibeliustalon tapahtumissa, ja konserttien järjestämisessä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia viranomaisohjeita ja niistä tiedotetaan tarkemmin Sibeliustalon ja Sinfonia Lahden verkkosivuilla. Lue lisää

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
27.1.2022
Aika:
18:00 - 19:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti