SIBELIUS-FESTIVAALI 2020

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SIBELIUS-FESTIVAALI 2020

Vuonna 1911 Jean Sibelius vajosi syvään kuiluun sekä taiteellisesti että henkilökohtaisesti. Kolmas sinfonia oli osoittanut tulevaisuudelle suunnan, mutta vakavat sairastelut, velkaantuminen, masennus sekä Koli-vuorella kokemansa luonnonihmeet etäännyttivät hänet vieläkin kauemmas sovinnaisuuden tieltä. Neljännen sinfonian synkkyydelle vetää vertoja vain sen sävellystekniset hienoudet ja aikanaan futuristiset harmoniat, joiden tunnustamiseen kului kriitikoilta ja yleisöltä vuosikymmeniä. Toinen sinfonia on toista maata: valoisa ja intohimoinen, voitonriemussa kylpevä teos sai alkunsa Italian auringossa keskellä kiihkeintä luomisvimmaa. Se on kantaesityksestään lähtien pysynyt Sibeliuksen soitetuimpana sinfoniana.

Noudatamme järjestelyissä viranomaisohjeita ja -määräyksiä yleisön sekä henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein.

Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli Suomen hallituksen asettamat rajoitukset jatkuvat ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä syksyllä 2020 edellyttävät.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
pe 16.10.
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti