Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SIBELIUS-FESTIVAALI: AINO

Perjantain iltapäiväkonsertissa näyttelijälegenda Seela Sella lukee Aino Sibeliuksen kirjeitä, ja Sibeliuksen varhaista pianomusiikkia esittää nuori virolaispianisti Tähe-Lee Liiv.

Läpi elämän, Aino kulki Jannen tukena. Nuori Aino kirjoittaa kirjeitä tuoreelle aviomiehelleen, jonka pianokappaleet soivat kuin musiikillisina vastauksina Ainolle. Kirjeet ja musiikki ovat pariskunnan ensimmäisiltä aviovuosilta. Kirjeet lukee vaikuttava Seela Sella, pianistina nuori lupaus Tähe-Lee Liiv. Minkälainen dialogi syntyy?

HUOM! Konsertti on siirtynyt Felix Krohn -salista Sibeliustalon Puusepän Saliin (numeroimattomat paikat). Lunastetut liput käyvät sellaisenaan tapahtumaan.


Sinfonia Lahden Sibelius-festivaali toteutetaan poikkeusjärjestelyin noudattaen määräyksiä yleisön ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein. Mikäli rajoitukset poistuvat, turvaväleistä luovutaan ja myynnistä poistetut paikat vapautetaan myyntiin.

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
3.9.2021
Aika:
13:00 - 14:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti