SINFONIA LAHTI PLAYS QUINCY JONES

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

SINFONIA LAHTI PLAYS QUINCY JONES

Vuonna 1933 syntynyt Quincy Jones on elävä yhdysvaltalainen musiikkilegenda, joka tunnetaan niin muusikko-lauluntekijänä kuin myös mm. Michael Jacksonin kuuluisimpien albumien Off the Wall, Thriller ja Bad tuottajana.

Sinfonia Lahden konsertissa kuullaan mm. Austin Powers -elokuvista tuttu Soul Bossa Nova, klassikkosävelmät Never Let Me Go, Somewhere sekä joukko Michael Jacksonin suurimpia hittejä, mm. Billie Jean ja Thriller. Konsertin johtaa musiikillisesta kokonaisuudesta vastaava, Jonesin itsensä kanssa työskennellyt kapellimestari Jules Buckley, joka on johtanut vastaavan konsertin mm. maineikkaalla BBC Proms -festivaalilla Lontoossa vuonna 2016.

 


Turvallisesti konserttiin!
Koronapassi on käytössä kaikissa Sibeliustalon tapahtumissa ja konserttien järjestämisessä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia viranomaisohjeita ja niistä tiedotetaan tarkemmin Sibeliustalon ja Sinfonia Lahden verkkosivuilla. Lue lisää

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä edellyttää.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
pe 22.4.
Aika:
13:00 - 15:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti