Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SINFONIAKONSERTTI

Widmann – Mozart – Rihm – Mozart

Berliinin filharmonisen orkesterin soolokäyrätorvisti Stefan Dohr on käyrätorvistien aatelia ja saamme kuulla häneltä kaksi toisistaan poikkeavaa konserttoa samassa konsertissa. Konsertin alkupuolella kuullaan Mozartin kolmas käyrätorvikonsertto, joka on säveltäjän neljästä konsertosta eniten konserttilavoilla kuultu teos. Teos on sävelletty muiden käyrätorvikonserttojen tapaan Mozartin hyvälle ystävälle Joseph Leutgebille. Rihmin konsertto on sävelletty Dohrille, joten saamme kuulla teoksesta autenttisen version. Teos kuullaan ensimmäistä kertaa Suomessa. Konsertin päättää Mozartin 29. sinfonia, joka on säveltäjän varhaistuotannon tunnetuin sinfonia. Konsertin johtaa ylikapellimestarimme Dima Slobodeniouk.

klo 18.30 Preludi Metsähallissa
Konserttikaudella 2017-2018 Lahden konservatorion pienryhmät konsertoivat Metsähallissa ennen illan konserttia. Preludi Metsähallissa -konsertit alkavat puoli tuntia ennen illan konsertin alkua. Kokoonpanot ja ohjelmistot vaihtuvat konserteittain. Preludi Metsähallissa -konsertteihin on vapaa pääsy.

n. klo 21 Metsähalli
METSÄNHALTIJA-KLUBI

Tarjolla vaskimusiikin säihkettä!
Sinfoniakonsertin jälkeen Metsänhaltija-klubilla kuullaan renessanssin hiteistä uudempaan tanssimusiikkiin ja kaikkea siitä väliltä. Illan supervieraana on Tero Lindberg kultaisine trumpetteineen.

Tero Lindberg, trumpetti
Ari Heinonen, trumpetti
Veli-Pekka Kurjenniemi, trumpetti
Timo Hiipakka, trumpetti
Petri Komulainen, käyrätorvi
Mia Kasper, käyrätorvi
Antti Autio, pasuuna
Vesa Lehtinen, pasuuna
Harri Lidsle, tuuba
Markku Krohn, lyömäsoittimet

Metsänhaltija-klubille on vapaa pääsy.
Konsertin kesto noin 1 h.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
8.2.2018
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti