Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SINFONIAKONSERTTI – PERUTTU

Suomen hallitus on linjannut torstaina 12.3., että kaikki yli 500 henkilön tapahtumat tulisi perua tai siirtää olemassa olevan koronavirustilanteen vuoksi. Koronaviruksen COVID-19 vuoksi Suomessa otetaan valmiuslaki ,ja hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteissä koronavirustilanteen hoitamiseksi, että julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 saakka.

Sinfonia Lahden konsertit on peruttu viranomaisohjeiden mukaisesti 12.4.2020 saakka. Tämän johdosta konsertti on valitettavasti jouduttu perumaan.

Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus

Lisätiedot lippupalautuksista

Venäläiset romantikot

Venäläiset romantikot aikamatkalla 1700-luvun Etelä-Euroopassa? Kyllä vain. Tämän hetken parhaisiin trumpetisteihin kuuluva Sergei Nakariakov esittää bravuuriteoksensa, Pjotr Tšaikovskin muunnelmat Rokokoo-teemasta, joka tekee kerralla selväksi säveltäjän ihailevan suhteen menneen maailmaan tyyliin. Samaan suuntaan kulki Kevätuhrilla ja Tulilinnulla supersuosioon noussut Igor Stravinsky. Pulcinella-baletillaan hän vaihtoi venäläiskansalliset voimasoinnut uusklassiseen karnevaalihassutteluun ilman, että kukaan saattoi kyseenalaistaa hänen mainettaan uusimman tyylin rohkeimpana esitaistelijana.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
19.3.2020
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti