Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

JUHLAKONSERTTI – PERUTTU

Suomen hallitus on linjannut torstaina 12.3., että kaikki yli 500 henkilön tapahtumat tulisi perua tai siirtää olemassa olevan koronavirustilanteen vuoksi. Koronaviruksen COVID-19 vuoksi Suomessa otetaan valmiuslaki ,ja hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteissä koronavirustilanteen hoitamiseksi, että julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 saakka.

Sinfonia Lahden konsertit on peruttu viranomaisohjeiden mukaisesti 12.4.2020 saakka.

Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus

Lisätiedot lippupalautuksista


Sinfonia Lahti 70-vuotta – Sibeliustalo 20 vuotta

Lahteen 9.3.2000 avattu Sibeliustalo on toiminut jo 20 vuotta kaupungin arvokkaan rantakaupunginosan maamerkkinä ja kaupungin tunnetuimpana matkailukohteena. Monipuolisen kongressi- ja konserttitalon pääsalin akustiikka kerää jatkuvasti kansainvälistä kiitosta, ja Sinfonia Lahti juhlii tänä vuonna kotisalissaan 70 vuottaan kaupunginorkesterina.

Ludwig van Beethovenin viimeisiin kuuluvaa suurteosta saa kuullakseen vain harvoin, mutta nyt se onnistuu, kun Sinfonia Lahti ja Sibeliustalo juhlistavat merkkivuottaan ylikapellimestari Dima Slobodenioukin johdolla. Beethovenin yhdeksättä sinfoniaa enteilevän teoksen mittasuhteet hakevat vertaistaan Bachin ja Händelin mestariteoksista niin taiteellisesti kuin tunteellisesti, ja silti se seisoo tukevasti omilla jaloillaan. Lähes 90-minuuttinen orkesterimessu osoittaa todellista yhteisvoimaa sekä täydeltä orkesterilta, neljältä laulusolistilta että suurelta sekakuorolta.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
26.3.2020
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti