SINFONIAKONSERTTI

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

SINFONIAKONSERTTI

Jean Sibeliuksen kädenjälki on painunut niin syvälle Suomen maaperään, että hänen äänensä kaikuu kotimaisessa musiikissa kuin sukupolvelta toiselle siirtyvä ominaispiirre. Tätä perintöä jatkaa nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä Sibelius-festivaalin taimitarha. Se ei ole vain konsertti, vaan vuoden kestävä kulttuurihanke, jonka satoa niitetään vielä pitkälle tulevaisuudessa. Ylikapellimestari Dima Slobodenioukin johtamassa konsertissa kuullaan, minkälaisia luovuuden kukkia viisi Suomessa asuvaa säveltäjälupausta kasvattivat kokeneempien kollegojensa ohjauksessa.

Orkesterin 21. kansainvälinen Sibelius-festivaali järjestetään Sibeliustalossa 15.-18.10.2020. Festivaalilla kuullaan Slobodenioukin johdolla mm. Sibeliuksen seitsemän sinfoniaa ja viulukonsertto, jonka solistina esiintyy Sergei Hatšatrjan. Muista syksyn konserteista poiketen Sibelius-festivaalin lipunmyynti on jo käynnissä.
https://www.sinfonialahti.fi/sibelius-festivaali/

Liput tulevat myyntiin elokuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Noudatamme järjestelyissä viranomaisohjeita ja tulemme tiedottamaan niistä tarkemmin mm. verkkosivuillamme viranomaisohjeiden tarkennettua syksyn osalta. Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli Suomen hallituksen asettamat rajoitukset jatkuvat ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä syksyllä 2020 edellyttävät.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
to 17.9.
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti