SINFONIAKONSERTTI - PERUTTU

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SINFONIAKONSERTTI – PERUTTU

Päijät-Hämeen alue on edelleen koronaepidemian leviämisvaiheessa. Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää Päijät-Hämeen alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 henkilöä. Määräys on voimassa 25.1.2021 saakka.

Lippujen palautuksesta vastaa Lippupiste ja lippurahojen palautuksia voi hakea tämän verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus

Lisää ohjeita lippupalautuksista 

HUOM!
Koronavirusepidemian estäessä yleisötilaisuudet Sinfonia Lahti välittää konsertin verkkokonserttina to 14.1.2021 klo 19 Sinfonia Lahden Youtube-kanavalla.

 


 

Lumotun järven taianomaiset tapahtumat, Merikuvien uljaat purjelaivat ja vedenneitojen pinnanalaiset leikit – Sinfonia Lahti sukeltaa vesiaiheisten sävellysten syvään päähän kohteensa ansaitsemalla intensiteetillä. Tähtitrumpetisti Sergei Nakariakovin tuomisina on herkullinen harvinaisuus neuvostomusiikin kultaiselta 1960-luvulta: Šostakovitšin vanavedessä säveltäneen Mieczysław Weinbergin konsertto. Kuolemanjälkeistä kulttimainetta nauttiva sinfonikko ja satiirikko vie kuulijat kiertoajelulle sosialistisen surrealismin omituiseen valtakuntaan.

Tervetuloa turvallisesti konserttiin!
Noudatamme järjestelyissä viranomaisohjeita ja -määräyksiä yleisön sekä henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein.

Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Tee tilauksesi väliaikatarjoiluista ennakkoon!
Tilaamalla ja maksamalla tarjoilut etukäteen, tarjoamme teille turvallisemman konserttielämyksen. Vain ennakkoon tehdyt varaukset katetaan väliajalle valmiiksi. Rajoituksista johtuen emme takaa kaikissa konserteissa väliaikamyyntiä normaaliin tapaan. Tilaa väliaikatarjoilut.

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä keväällä 2021 edellyttää.

 


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
to 14.1.
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti