SINFONIAKONSERTTI - PERUTTU

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

SINFONIAKONSERTTI – PERUTTU

Päijät-Hämeen alue on edelleen koronaepidemian leviämisvaiheessa. Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää Päijät-Hämeen alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 henkilöä. Määräys on voimassa 25.1.2021 saakka.

Lippujen palautuksesta vastaa Lippupiste ja lippurahojen palautuksia voi hakea tämän verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus

Lisää ohjeita lippupalautuksista 


BEL CANTO

Italia on oopperan kansainvälinen kieli, ja 1800-luvun suosituinta oopperatyyliä kutsuttiin nimellä Bel Canto – kaunis laulu. Niin Rossini, Bellini kuin Donizetti tekivät koristeellisista ja korkealla liihottavista aarioistaan tavaramerkit aikansa suurimmille diivoille ja sankaritenoreille. Sinfonia Lahden Bel Canto Galassa kuullaan vastasyttyneiden oopperatähtien tulkintoja italialaisen oopperan klassikkoaarioista Markus Lehtisen johdolla.

Solistit Sibelius-Akatemian oopperakoulutusohjelmasta esittävät aarioita ja ensemblekohtauksia Vincenzo Bellinin, Gaetano Donizettin, Gioachino Rossinin ja Giuseppe Verdin oopperoista.

Tervetuloa turvallisesti konserttiin!
Noudatamme järjestelyissä viranomaisohjeita ja -määräyksiä yleisön sekä henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein.

Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Tee tilauksesi väliaikatarjoiluista ennakkoon!
Tilaamalla ja maksamalla tarjoilut etukäteen, tarjoamme teille turvallisemman konserttielämyksen. Vain ennakkoon tehdyt varaukset katetaan väliajalle valmiiksi. Rajoituksista johtuen emme takaa kaikissa konserteissa väliaikamyyntiä normaaliin tapaan. Tilaa väliaikatarjoilut.

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset jatkuvat ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä keväällä 2021 edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
to 21.1.
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti