SINFONIAKONSERTTI

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

SINFONIAKONSERTTI

Muutoksen huomaa vasta sitten, kun se on tapahtunut. Kun Claude Debussyn utuisia sointuja suosiva Faunin iltapäivä ensi kerran esitettiin Pariisissa 22.12.1894, harva huomasi länsimaisen musiikin perustusten luhistuneen pysyvästi maan tasalle sillä sekunnilla. Uudet rakenteet kuuluvat sekä Igor Stravinskyn että Dmitri Šostakovitšin leikkisässä uusklassismissa, johon lisäväriä tuo pianistinen huvittelu. Legendaarinen Alexander Toradze on jättänyt tunnistettavan sormenjälkensä Šostakovitšin toisen pianokonserton yllättävän harvalukuiseen esitys- ja levytyshistoriaan.

Huom! Solistimuutos 12.1.2021 
Konsertin pianosolistina oli määrä olla Alexander Toradze, jonka vierailu olisi ollut osa hänen laajempaa konserttivierailujen sarjaa Euroopassa. Vallitsevan tilanteen vuoksi Yhdysvalloissa asuvan Toradzen matka Eurooppaan peruuntuu, ja hänen sijallaan Sinfonia Lahden solistinaan esiintyy pianisti Emil Holmström. Ylikapellimestari Dima Slobodenioukin johtaman konsertin ohjelmisto pysyy kuitenkin muuttumattomana solistivaihdoksesta huolimatta.

Tervetuloa turvallisesti konserttiin!
Noudatamme järjestelyissä viranomaisohjeita ja -määräyksiä yleisön sekä henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein.

Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Tee tilauksesi väliaikatarjoiluista ennakkoon!
Tilaamalla ja maksamalla tarjoilut etukäteen, tarjoamme teille turvallisemman konserttielämyksen. Vain ennakkoon tehdyt varaukset katetaan väliajalle valmiiksi. Rajoituksista johtuen emme takaa kaikissa konserteissa väliaikamyyntiä normaaliin tapaan. Tilaa väliaikatarjoilut.

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä keväällä 2021 edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
to 18.2.
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti