SINFONIAKONSERTTI

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

SINFONIAKONSERTTI

“Sinfonia ei ole mikään naurunaihe”, sanoi Johannes Brahms. Ehkä ei, mutta se voi olla puhdasta auvoa ja auringonsäteitä, helpon elämän kauneutta, kuten hänen toinen sinfoniansa niin vastaan panemattomasti todistaa. Vastakohdan tarjoaa Sergei Prokofjevin viimeisillä voimillaan säveltämä suurteos, jonka kesyttämisestä tuli pian kaikkien sellistien haaveuni. Virtuositeettia, valituslauluja, villejä juhlia ja vaihtelevia värejä – ennen Sinfonia concertantea kukaan ei voinut aavistaa, kuinka kaukana sellonsoiton äärirajat kulkevat. Kaikki maailman parhaat orkesterit Los Angelesin filharmonikoista BBC Symphonyyn kiertänyt Christian Poltéra tekee odotetun debyyttinsä Sinfonia Lahden solistina.

 

Tervetuloa turvallisesti konserttiin!
Noudatamme järjestelyissä viranomaisohjeita ja -määräyksiä yleisön sekä henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein.

Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Tee tilauksesi väliaikatarjoiluista ennakkoon!
Tilaamalla ja maksamalla tarjoilut etukäteen, tarjoamme teille turvallisemman konserttielämyksen. Vain ennakkoon tehdyt varaukset katetaan väliajalle valmiiksi. Rajoituksista johtuen emme takaa kaikissa konserteissa väliaikamyyntiä normaaliin tapaan. Tilaa väliaikatarjoilut.

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä keväällä 2021 edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
to 11.3.
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti