Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SELLOKONSERTTOJEN JÄTTILÄINEN

”Sinfonia ei ole mikään naurunaihe”, sanoi Johannes Brahms. Ehkä ei, mutta se voi olla puhdasta auvoa ja auringonsäteitä, helpon elämän kauneutta, kuten hänen toinen sinfoniansa niin vastaan panemattomasti todistaa. Vastakohdan tarjoaa Sergei Prokofjevin viimeisillä voimillaan säveltämä suurteos, jonka kesyttämisestä tuli pian kaikkien sellistien haaveuni. Virtuositeettia, valituslauluja, villejä juhlia ja vaihtelevia värejä – ennen Sinfonia concertantea kukaan ei voinut aavistaa, kuinka kaukana sellonsoiton äärirajat kulkevat. Kaikki maailman parhaat orkesterit Los Angelesin filharmonikoista BBC Symphonyyn kiertänyt Christian Poltèra tekee odotetun debyyttinsä Sinfonia Lahden solistina.

Konsertti lähetetään suorana verkkokonserttina veloituksetta YouTube-kanavallamme. Konserttitallenne on katsottavissa myös myöhemmin.


Konsertin lippuhyvitykset

Konsertti on peruttu yleisötilaisuutena koronaepidemian rajoitusten vuoksi. Lipunostaneita pyydetään palauttamaan liput 31.5.2021 mennessä. Lippujen palautuksesta vastaa Lippupiste ja lippurahojen palautuksia voi hakea tämän verkkolinkin kautta. Lue lisää lippuhyvityksistä.


Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä keväällä 2021 edellyttää.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
11.3.2021
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti