SURUN JALOSTAMAT

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SURUN JALOSTAMAT

Vaikeneva suru on vaarallisin, sanotaan. Onneksi niin musertavaa mielipahaa ei olekaan, etteivätkö barokin ja klassismin säveltäjät osanneet pukea sitä mestarillisiksi sävellyksiksi. Kun Bachin kantaateissa puhuu taivaissa asuva toivo, Haydnin mollisinfonioissa pauhaavat myrskyisät tuskan tunteet. Ruotsin Mozartiksi kutsutun J.M. Krausin viimeinen sinfonia oli niin koskettava, että itse Haydn piti sitä mestariteoksena ja sanoi: “uskokaa pois, harva pystyy säveltämään mitään tuon kaltaista.” Lahtelaisyleisö saa tutustua Roberto González-Monjasiin, joka on kovaa vauhtia kiipeämässä kansainvälisen kapellimestaripörssin kärkisijoille.

Konsertti lähetetään suorana verkkokonserttina veloituksetta YouTube-kanavallamme. Konserttitallenne on katsottavissa myös myöhemmin.


Konsertin lippuhyvitykset

Konsertti on peruttu yleisötilaisuutena koronaepidemian rajoitusten vuoksi. Lipunostaneita pyydetään palauttamaan liput 31.5.2021 mennessä. Lippujen palautuksesta vastaa Lippupiste ja lippurahojen palautuksia voi hakea tämän verkkolinkin kautta. Lue lisää lippuhyvityksistä.


Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä keväällä 2021 edellyttää.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
18.3.2021
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti