SINFONIAKONSERTTI

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

SINFONIAKONSERTTI

Vaikeneva suru on vaarallisin, sanotaan. Onneksi niin musertavaa mielipahaa ei olekaan, etteivätkö barokin ja klassismin säveltäjät osanneet pukea sitä mestarillisiksi sävellyksiksi. Kun Bachin kantaateissa puhuu taivaissa asuva toivo, Haydnin mollisinfonioissa pauhaavat myrskyisät tuskan tunteet. Ruotsin Mozartiksi kutsutun J.M. Krausin viimeinen sinfonia oli niin koskettava, että itse Haydn piti sitä mestariteoksena ja sanoi: “uskokaa pois, harva pystyy säveltämään mitään tuon kaltaista.” Lahtelaisyleisö saa tutustua Roberto González-Monjasiin, joka on kovaa vauhtia kiipeämässä kansainvälisen kapellimestaripörssin kärkisijoille.

 

Tervetuloa turvallisesti konserttiin!
Noudatamme järjestelyissä viranomaisohjeita ja -määräyksiä yleisön sekä henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein.

Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Tee tilauksesi väliaikatarjoiluista ennakkoon!
Tilaamalla ja maksamalla tarjoilut etukäteen, tarjoamme teille turvallisemman konserttielämyksen. Vain ennakkoon tehdyt varaukset katetaan väliajalle valmiiksi. Rajoituksista johtuen emme takaa kaikissa konserteissa väliaikamyyntiä normaaliin tapaan. Tilaa väliaikatarjoilut.

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä keväällä 2021 edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
to 18.3.
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti