TAIVAALLISET ILOT

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TAIVAALLISET ILOT

Mammuttimaisilla teoksillaan hämmästyttänyt Gustav Mahler palasi klassisen kauneuden pariin neljännessä sinfoniassaan. Sen lyhyellä kestolla, kevennetyllä orkesterilla, viattomilla harmonioilla ja taianomaisilla melodioilla on itseään isompi tarkoitus: palauttaa kuulijat aikamatkalle lapsuuden fantasiamaailmaan – mielentilaan, jota elämä ei ole tahrinut.

Camille Saint-Saënsin sellokonsertto on joukossaan poikkeus: se on yksi harvoista konsertoista, jonka parhaudesta historian suuret säveltäjät ovat lähes yksimielisiä. Illan solisteina loistavat nuori sopraano Suvi Väyrynen sekä saksalainen Daniel Müller-Schott, jolle tekninen täydellisyys ja äänten sulavuus ovat vasta lämmittelyä matkalla kuulijan sisimpään.

Konsertti lähetetään suorana verkkokonserttina veloituksetta YouTube-kanavallamme. Konserttitallenne on katsottavissa myös myöhemmin.


Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä keväällä 2021 edellyttää.


Tapahtumaluokat:

, , ,
Päivämäärä:
15.4.2021
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti