VAELTAVA KISÄLLI

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

VAELTAVA KISÄLLI

Järkälemäisten sinfonioidensa välissä Gustav Mahler sävelsi lauluja. Joko luonnostellakseen tulevia sinfonioita tai maalatakseen sielunsa syvimmät tunnot koskettaviin runonsäkeisiin. Tunteellisten orkesterilaulujen tulkiksi saapuu palkittu baritoni Wienin Valtionoopperasta ja Amsterdamin Concertgebouw’sta, Manuel Walser.

Ilta alkaa pamauksella: Esimerkiksi Wihurin Sibelius-palkinnon ja Grawemeyer-palkinnon saaneen Unsuk Chinin vuosi sitten valmistuneessa teoksessa on paitsi vulkaanista voimaa myös äärimmäistä tyyneyttä.

 


Sinfonia Lahden konsertit toteutetaan kulloinkin vallitsevien turvallisuusmääräysten puitteissa yleisön ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Tarvittaessa myymme lippuja turvavälein, jolloin istuinten väliin jätetään tyhjiä paikkoja, jotka eivät ole myynnissä. Rajoitusten poistuessa turvaväleistä luovutaan ja myynnistä poistetut paikat vapautetaan myyntiin. Tutustu Sibeliustalon turvaohjeisiin tästä.


Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä edellyttää.


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
to 21.10.
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti