Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

VAPPUMATINEA – PERUTTU

VAPPUMATINEA kuitenkin VERKOSSA!

Koronavirusepidemian estäessä yleisötilaisuudet Sinfonia Lahti tarjoaa perinteisen vappumatineansa verkossa veloituksetta vapunpäivänä 1.5.2020 klo 13 alkaen. Sinfonia Lahti on järjestänyt konsertteja vapunpäivänä jo vuosikymmenten ajan, ja se onkin osa lahtelaista vapunviettoperinnettä, jota näin pystymme jatkamaan. .

Luvassa on paljon rakkaita vappukappaleita Uno-tangosta Kesäillan valssiin ja konsertti päättyy perinteiseen tapaan Porilaisten marssiin. Konsertin juontavat Sinfonia Lahden lyömäsoittaja Markku Krohn ja sellisti Hannu Kivilä,  studioisäntänä toimii Antti Suoranta. Sinfonia Lahden 68:n muusikon voimin pienryhmissä toteutettu hulvaton musiikkimatka on kuvattu Kalevi Aho -salissa ja asiaankuuluvat studioisännät Pikkuteatterilla. Konsertti on toteutettu yhteistyössä Etelä-Suomen Sanomien kanssa.

Viritä itsesi vappuun ja oikealle kanavalle! Klikkaa itsesi Sinfonia Lahden verkkosivustolle vapunpäivänä klo 13!  Konsertin kesto on noin tunti. Konsertti on katsottavissa verkossa myös myöhemmin.

https://www.sinfonialahti.fi/konsertit-ja-liput-arkisto/vappumatinea-verkossa/

 


Olemassa olevan koronavirustilanteen vuoksi Sinfonia Lahden konsertit on peruttu 13.5.2020 asti. Aluehallintovirastot ovat antaneet ke 8.4.2020 jatkopäätöksen, jonka mukaan yli 10 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia ja ovat voimassa tartuntatautilain mukaisesti 13.5.2020 asti.

Lunastamanne konserttilippu maksetaan teille takaisin. Lisätiedot lippupalautuksista

Wanhan aikain Wappu

Sinfonia Lahden vappukonsertti siirtyy Sibeliustalon pääsalin remontin alta orkesterin vappukonserttiperinteiden syntysijoille. Eero Lehtimäki, kapellimestari ja teekkari, tuo kevään juhlaan kuultavaksi perinteisiä vappukonserttien klassikoita. Luvassa on siis nostalgiaa, iloista tunnelmaa, yhteislaulua, yllätyksiä ja kevään riemua!


Tapahtumaluokat:

,
Päivämäärä:
1.5.2020
Aika:
13:00 - 15:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti