VAPPUMATINEA

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

VAPPUMATINEA

NUOTINKÄÄNTÄJÄN SKETSI

Tervetuloa mukaan hulvattomaan Wappugaalakonserttiimme! Vappuviikolla orkesteri tallentaa perinteisen vappumatineansa, joka lähetetään vapunpäivänä, lauantaina 1.5.2021 klo 13 veloituksetta orkesterin SL ClassicLive ja  Youtube-kanavalla.

Nuoren kapellimestarilupaus Tarmo Peltokosken johtamaa konserttia tähdittävät näyttelijä Martti Suosalo ja pianisti Iiro Rantala. Luvassa on keväistä ilottelua huipputaiteilijoiden seurassa, mm. Ludwig van Beethovenin kaikki hitit on puristettuna timantinkovaksi pianorapsodiaksi, nimeltään Best of Beethoven. Arvo Savela (Suosalo) pakottaa itsestään vappupuheen, vaikkei hänellä puhujanlahjoja olekaan. Lavalle saapuu myös oikea maailmantähti Vladimir Ashkipäivässä, joka aloitti vielä käynnissä olevan kiertueensa Minskistä v. 1972. Hän matkustaa oman nuotinkääntäjänsä kanssa. Ja jos onnistaa, pääsemme lopuksi nauttimaan kuuluisan encorelaulajan tulkinnasta.

 

Lataa maksuton mobiilisovellus Android ja iOS-laitteisiin sovelluskaupoista Google Play Store ja App Store.Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä keväällä 2021 edellyttää.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
1.5.2021
Aika:
13:00 - 14:30

Järjestäjä

Sinfonia Lahti