Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

UNOHTUMATTOMAT TUNNUSSÄVELMÄT

Elokuvien ja tv-sarjojen kuuluisimmat tunnussävelmät hurmaavat kuulijansa kerta toisensa jälkeen kun suuret tunteet ja nostalgiset sävelet täyttävät salin. Konsertissa kuullaan mm. tunnussävelet tv-sarjoista Poldark, Game of Thrones, Downton Abbey ja Dynastia sekä elokuvista Tuulen viemää, Taru sormusten herrasta ja Pirates of Caribbean. Kotimaista tuotantoa edustaa mm. Lasse Mårtensonin musiikki tv-sarjaan Myrskyluodon Maija. Konsertin alkupuolella on valkokankaalta tuttuja klassisia suosikkiteoksia, mm. Auringonnousu Richard Straussin teoksesta Also Sprach Zarathustra (elokuvasta 2001: Avaruusseikkailu), Intermezzo Pietro Mascagnin oopperasta Cavalleria rusticana (elokuvasta Kummisetä III) ja W. A. Mozartin ooppera-alkusoitto Figaron häät (mm. elokuvasta Kuninkaan puhe). Konsertit johtaa brittikapellimestari Nick Davies, ja juontajana toimii toimittaja Aarno Cronvall.

Nick Davies opiskeli pianon ja viulunsoittoa Lontoon Royal College of Musicissa ja on kapellimestarina vieraillut lukuisten orkestereiden johdossa ympäri maailman. Musiikkiteatteriuransa Davies aloitti vuonna 1986 ja on sen jälkeen toiminut useiden musikaaliproduktioiden taiteellisena johtajana ja kapellimestarina mm. Lontoon West Endissä ja eri puolilla Eurooppaa. Suomessa hän on toiminut Helsingin kaupunginteatterin musiikillisena johtajana lukuisissa musikaaleissa. Kansallisoopperassa Davies johti Oopperan kummituksen esityksiä 2015–16. Vuodesta 2011 Davies on toiminut Vantaan Viihdeorkesterin ylikapellimestarina ja taiteellisena johtajana.

Päiväkonsertin vaivattoman ajankohdan ansiosta konserttiin ehtii tulla pidemmänkin matkan takaa ja konsertin lomassa voi nauttia Sibeliustalon ravintolan loihtimista päiväkonserttilounaista.

Lippupiste
Lippu.fi Trio, Aleksanterinkatu 18 A (katutaso)
Lippupisteen valtakunnallinen myyntipalvelu: 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm)
Liput internetistä: www.lippu.fi

Sibeliustalon lipunmyynti: 0600 393 949

Varaa nyt ja hyödynnä ennakkovaraajan edut:

Kun varaat päiväkonserttiliput ja väliaikatarjoilut ryhmällesi (min. 11 henk.) to 21.6.2018 mennessä, saat ennakkovaraajan edun konsertin väliajalle:
kahvi ja leivos 8,50 € / kahvi ja voisilmäpulla 6 €.

Ryhmäalennukset
  • yli 10 henk. ryhmä – alennus 2 € / lippu
  • yli 30 henk. ryhmä – alennus 3€ / lippu
  • väh. 25 henk. ryhmä – matkanjohtajalle ja kuljettajalle vapaalippu

Varmistathan paikkasi suosittuihin konsertteihin hyvissä ajoin soittamalla ryhmämyyntiimme, p. 03 814 4460 (ma-pe klo 9-16).

Päiväkonserttimenu


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
22.3.2019
Aika:
13:00 - 15:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti