THE GREAT AMERICAN SONGBOOK - PERUTTU

Ladataan Tapahtumat
← Takaisin

THE GREAT AMERICAN SONGBOOK – PERUTTU

Voimassa olevien Covid19-matkustusrajoitusten vuoksi brittiläisten vierailutaiteilijoiden, kapellimestari Anthony Weedenin ja laulusolisti Gary Williamsin saaminen Suomeen on siinä määrin epävarmaa, että konsertti on jouduttu perumaan. Lipunostaneita pyydetään palauttamaan liput 31.3.2021 mennessä.

Lippurahojen palautukset hoitaa Lippupiste ja palautuksia voi hakea verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

Ohjeet lippuhyvityksen hakemiseksi

 


 

Gary Williams palaa Lahteen tuoden mukanaan Las Vegasin säihkeen ja glamourin Sinfonia Lahden säestämänä. Luvassa svengaava ilta täynnä Bobby Darinin, Frank Sinatran, Elvis Presleyn, Andy Williamsin, Dean Martinin, Nat ’King’ Colen ja monien muiden artistien hittejä.

My Way – Luck Be A Lady – The Most Beautiful Girl In The World – From Russia With Love – Route 66 – New York, New York – I’ve Got You Under My Skin – Nature Boy – Let’s Face The Music – Come Fly With Me – Night and Day – Let There Be Love …

The Great American Songbook on kokoelma 1900-luvun alkupuolella syntyneitä kappaleita, jotka olivat aikakautensa tunnetuimpia ja vaikuttaneimpia. Monet näistä kappaleista oli luotu Broadwaylle tai Hollywoodin musikaaleihin. Nimestään huolimatta The Great American Songbook ei ole viittaus fyysiseen kirjaan tai listaan vaan toimii lähinnä vapaamuotoisena terminä, johon nykypäivänä lasketaan monia ”ajan hampaan” kestäneitä klassikkokappaleita.

Tervetuloa turvallisesti konserttiin!
Noudatamme järjestelyissä viranomaisohjeita ja -määräyksiä yleisön sekä henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. Lippuja myydään vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein.

Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Tee tilauksesi väliaikatarjoiluista ennakkoon!
Tilaamalla ja maksamalla tarjoilut etukäteen, tarjoamme teille turvallisemman konserttielämyksen. Vain ennakkoon tehdyt varaukset katetaan väliajalle valmiiksi. Rajoituksista johtuen emme takaa kaikissa konserteissa väliaikamyyntiä normaaliin tapaan. Tilaa väliaikatarjoilut.

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä keväällä 2021 edellyttää.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
to 28.1.
Aika:
13:00 - 15:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti