Loading Events
← Takaisin
  • This event has passed.

VIRSIKONSERTTI – PERUTTU

Suomen hallitus on linjannut, että kaikki yli 500 henkilön tapahtumat tulisi perua tai siirtää olemassa olevan koronavirustilanteen vuoksi. Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Sinfonia Lahden konserttien peruutuspäätös noudattaa AVIN:n viranomaisohjeita ja konsertit on peruttu toistaiseksi 12.4.2020 asti.

Valtioneuvoston päätökselle poikkeusolot jatkuvat Suomessa edelleen 13.5.2020 saakka.  Lahden seurakuntayhtymässä kaikki kokoava toiminta on peruutettu samoin 13.5.2020 asti, joten myös Sinfonia Lahden Ristinkirkon konsertti on peruttu.

Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi  ja lippurahojen palautuksia voi hakea tämän verkkolinkin kautta:

https://web.lippu.fi/palautus

Lisäohjeita lippupalautuksista

Kausikorttihyvitykset hoitaa Sinfonia Lahti ja olemme erikseen yhteydessä kausikorttilaisiin.

 

Sinfonia Lahti levytti 2000-luvun alkuvuosina Osmo Vänskän johdolla suomalaisten virsien orkesterisovituksia saaden mm. kultalevyn, ja keväällä 2003 orkesteri esiintyi virsiohjelmalla Helsingin Senaatintorilla noin 7.000 kuulijalle. Nyt Sinfonia Lahti palaa pitkästä aikaa tähän suosittuun ohjelmistoon, ja virsikonsertissa Ristinkirkossa kuullaan monta rakastettua sävelmää mm. Jo joutui armas aika, Jumala ompi linnamme, Soi kunniaksi Luojan ja Kosketa minua, Henki. Kapellimestari Jutta Seppisen johtaman konsertin juontaa lahtelaislähtöinen monipuolinen kirkkomuusikko Seppo Murto. Tule kokemaan tutut virret sinfoniaorkesterin värikylläisinä esityksinä, ja on mukana pari yhteislauluakin!


Event Categories:

,
Date:
7.5.2020
Time:
19:00 - 21:00

Organizer

Sinfonia Lahti