Ladataan Tapahtumat
← Takaisin
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

YONA & SINFONIA LAHTI – PERUTTU

Sinfonia Lahden YONA & SINFONIA LAHTI -konsertti pe 4.2.2022 klo 13 Sibeliustalossa on PERUUNTUNUT koronarajoituksista ja epidemiatilanteesta johtuen Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella.

Yona & Sinfonia Lahti -konsertti tullaan järjestämään pe 4.11.2022 klo 19.
– Mikäli haluat VAIHTAA lippusi tähän konserttiin, voit tehdä vaihdon mille tahansa vapaalle paikalle soittamalla Lippupisteen asiakaspalveluun. Vaihto maksaa sinulle puhelinsoiton verran, muita kuluja vaihdosta ei sinulle tule. Vaihtaminen on mahdollista to 31.3.2022 mennessä. Lippupisteen Sibeliustalon asiakaspalvelu: puh. 0600 3939 49 ma-pe klo 9-18, la 10-16. Puhelun hinta 2€/alk.min + mpm/pvm.

– Mikäli uusi ajankohta ei sovi, pyydämme lipunostaneita PALAUTTAMAAN liput 31.3.2022 mennessä. Sinfonia Lahden konserttien lippurahojen palautukset hoitaa Lippu.fi. Ohjeet lippuhyvityksen hakemiseen.

 

UNI JOHON HERÄÄN

Laulaja-lauluntekijä Yona esittää hehkutetun ’Uni johon herään’ -albuminsa yhdessä Sinfonia Lahden kanssa. Konsertissa kuullaan myös muutamia valittuja paloja artistin muusta tuotannosta.

Yhteensä kahdeksan studioalbumia julkaissut laulaja-lauluntekijä Yona on tunnettu musiikillisesta taituruudesta genren kuin genren parissa. Vuonna 2010 hän sai Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Keväällä 2021 Yona toteutti pitkäaikaisen unelmansa, herkän ja mahtipontisen yhteislevyn sinfoniaorkesterin kanssa. Tapiola Sinfoniettan kanssa tehty levy ’Uni johon herään’ on ollut todellinen arvostelumenestys mm. Soundi hehkutti albumia viiden tähden arviossaan “järisyttäväksi yhdistelmäksi, joka tulee alati iholle”. ”Jousien, auringon ja elämän juhlaa”, hehkutti Helsingin Sanomat marraskuisen levynjulkistamiskonsertin arvostelussaan. Albumi poiki artistille myös peräti neljä ehdokkuutta vuoden 2022 Emma Gaalassa. Sibeliustalon konsertti on toinen kerta, kun artisti esittää ’Uni johon herään’-albumin livenä sinfoniaorkesterin kanssa. Konsertin johtaa kapellimestari Taavi Oramo. Orkesterisovituksista vastaavat Jarkko Riihimäki, Anssi Växby, Sami Baldauf, Antti Kujanpää ja Kalevi Louhivuori.

Yona on todellinen oman tiensä kulkija. Valovoimaisen laulaja-lauluntekijän debyyttialbumi ’Pilvet liikkuu, minä en’ ilmestyi vuonna 2010 ja toi hänelle Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Yhteensä kahdeksan studioalbumia julkaissut ja lukuisten muiden artistien levyillä vieraillut kameleonttimainen artisti leikittelee taidokkaasti musiikin ja lyriikan eri genreillä luoden ajatonta, eklektistä poptaidetta.

www.yona.fi


Turvallisesti konserttiin!
Koronapassi käytössä kaikissa Sibeliustalon tapahtumissa ja konserttien järjestämisessä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia viranomaisohjeita ja niistä tiedotetaan tarkemmin Sibeliustalon ja Sinfonia Lahden verkkosivuilla. Lue lisää

Sinfonia Lahti pidättää oikeuden konserttien ohjelmisto- ja ajankohtamuutoksiin, mikäli rajoitukset ja koronaviruksen tartuntatilanne sitä edellyttää.


Tapahtumaluokat:

, ,
Päivämäärä:
4.2.2022
Aika:
13:00 - 15:00

Järjestäjä

Sinfonia Lahti