LIPUT

Tervetuloa turvallisesti konserttiin!

Sinfonia Lahti ottaa konserteissaan 6.12.2021 alkaen käyttöön koronapassin vaihtoehtona määrätyille yleisötilaisuuksiin kohdistuville rajoituksille Päijät-Soten alueella. Sinfonia Lahden konsertit toteutetaan syksyllä 2021 poikkeusjärjestelyin, ja konsertteihin myydään lippuja vain rajoitetulle yleisömäärälle, reiluin turvavälein, Sibeliustalon Pääsalissa on käytössä joka toinen istuin.  Noudatamme huolellisesti virallisia ohjeita ja määräyksiä yleisön ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi.

Tutustuthan Sibeliustalon turvaohjeistukseen ennen konserttiin saapumista. Saavuthan ajoissa konserttiin, ja vain terveenä. Muistetaan pitää turvavälit kaikissa tilanteissa. Suosittelemme myös varaamaan väliaikatarjoilut etukäteen.

Lipunmyynti

Päivittäinen lipunmyyntimme on Lippu.fi TRIO:n myyntipisteessä. Sibeliustalon lippukassa palvelee vain tapahtumien yhteydessä tuntia ennen tapahtuman alkua. Lippuja voi ostaa verkkokaupan lisäksi Lippu.fin myyntipisteistä sekä R-kioskeista kautta maan.

Varatut liput tulee lunastaa kahden viikon sisällä varauspäivästä Lippupisteen myyntipisteistä tai R-kioskista.

Lippupiste

Lippu.fi Trio – Lippupisteen lippukauppa Lahdessa, Aleksanterinkatu 18 (katutaso)
Avoinna arkisin 9-18, la 10-16
p. 0600 393 949 (2€/min+pvm)

Valtakunnallinen puhelinpalvelu
p. 0600 900 900 (2 €/min+mpm/pvm) ma-la klo 9-21 ja su klo 10-18

Lippu.fin myyntipisteet ja R-kioskit
Lippu.fin lähes 90 myyntipisteestä sekä R-kioskeista voi ostaa lippuja tapahtuman nimen perustella sekä noutaa ennakkoon varatut liput. Etsi lähin myyntipiste tai R-kioski tästä

Lippupisteen verkkokauppa

Varattujen lippujen toimitusmaksu Lippu.fi esittämän lipun hinta sisältää lipun myynnin palvelupalkkion. Esitetyn lipun hinnan lisäksi perimme vain mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut. Katso tarkemmat palvelumaksut.

Lippupisteen tietosuojalausunto

Konserttien iltakassa ja lipunmyynti Sibeliustalo

Avoinna konsertti-iltoina tuntia ennen konserttia ohjelman alkuun asti.
Huomioithan, ettei Sibeliustalolla ole päivittäistä lipunmyyntiä.

Sinfonia Lahden RYHMÄMYYNTI

P. 0600 413 145 (2 €/min+mpm/pvm)
avoinna ma-la klo 9-19
sinfonialahti@lippu.fi

Sinfonia Lahden KAUSIKORTIT

P. 050 518 4568
avoinna ma-pe klo 9-15
sinfonialahti@lahti.fi

Verkatehtaan konsertit

P. 0600 16060 (0,76 €/min + pvm)
Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Lippujen hinnat

Perus 32 / 28 / 26 / 13 € salin istumalohkosta riippuen
Eläkeläinen 27 / 23 / 22 / 13 € salin istumalohkosta riippuen
Päiväkonsertit perus, eläkeläinen 27 / 23 / 22 salin istumalohkosta riippuen
Opiskelijat, lapset ja työttömät 8 €

Hinnat sisältävät Lippupisteen käsittelykulun 1,50 – 4,50 € / lippu riippuen lipun hinnasta.

Ryhmäalennukset
Yli 10 hengen ryhmä alennus 2 € / lippu
Yli 30 hengen ryhmä alennus 3 € / lippu
Matkanjohtajalle vapaalippu (väh. 25 hlön ryhmä)
Kuljettajalle vapaalippu (väh. 25 hlön ryhmä)

Sitova määrävahvistus viimeistään neljä viikkoa ennen konserttia. Liput ja lasku lähetetään postitse, jollei toisin sovita.

Lippujen postitus- ja laskutus
10 €  / tilaus

Pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon rivillä 23. Ilmoitattehan jo lippuja varatessanne pyörätuolin käytöstä. Paikkoja rajoitetusti. Saattaja veloituksetta.

Naulakkomaksu
3 € / hlö (ennakkoon ostettuna 2,50 € / hlö)
Lapset alle 7 vuotiaat naulakko maksuton.

Lippujen vaihtaminen / peruuttaminen

Lippuja ei voi vaihtaa muihin konsertteihin, eikä maksettuja lippuja lunasteta takaisin. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa jo maksamansa konsertin pääsylippujen istumapaikkaa salissa, veloitetaan vaihdosta palvelumaksua 5 €/vaihto (voi sisältää yhden tai useamman lipun). Maksu peritään vaihdon yhteydessä.

Koronavirusepidemiasta johtuen Sinfonia Lahti on laajentanut pääsylippujen palautuskäytäntöjä. Koronavirusepidemian  leviämisvaiheen aikana sairastapauksissa lipun voi vaihtaa toiseen Sinfonia Lahden samanhintaiseen konserttiin tai palauttaa lipun. Sairastumisesta tulee ilmoittaa viimeistään konserttipäivänä klo 11 mennessä soittamalla Kristiina Palvanen p. 050 518 4568 tai sähköpostitse kristiina.palvanen@lahti.fi. Lipun voi vaihtaa myös soittamalla Lippupiste TRIOn numeroon 0600 393 949 (2 €/min+pvm). Lippupiste Trion palvelu on avoinna ma-pe arkisin klo 10-17.

Kulttuuriseteli & Virikeseteli

Sinfonia Lahden konsertteihin käy maksuvälineenä Smartumin Kulttuuriseteli sekä Luottokunnan Virikeseteli.
Setelit ovat työnantajan tarjoama henkilöstöetu, jota voit tiedustella työnantajaltasi. Setelit ovat 5 euron arvoisia, ja niitä voi käyttää useampia yhteen tilaisuuteen, mutta niistä ei palauteta rahaa.  Seteleihin on merkitty voimassaoloaika. Myös konserttilippujen käsittelyosuuden voi maksaa Smartum-maksuvälineillä. Sibeliustalon lipunmyynnissä on käytössä myös Smartum-mobiilimaksutapa, maksun voi suorittaa kassalla QR-koodia näyttämällä.

Lapset konsertissa

5-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset ovat tervetulleita kaikkiin Sinfonia Lahden täysimittaisiin konsertteihin. Lisäksi orkesteri tarjoaa muutaman kerran vuodessa lastenkonsertteja ja muita tapahtumia, joihin myös alle 5-vuotiaat lapset voivat osallistua. Jokaisella konserttiin tulijalla pitää olla turvallisuusmääräyksistä johtuen oma paikkalippu salissa (koskee myös lapsia).

Lastenlipun ikäraja 17 vuotta.

Tallentaminen Sinfonia Lahden konserteissa

Soiton aikana äänittäminen, valokuvaaminen ja videointi on kielletty.
Valokuvia voi ottaa ennen soiton alkamista ja sen jälkeen aplodien aikana.