Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut

Lahden Sibeliustalon ravintolapalveluiden toimijana toimii Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat, joka tuo Lahteen laatua ja elämyksellisyyttä panostamalla vastuullisuuteen, paikallisuuteen ja yksilöllisyyteen. Ravintolapalveluiden keskiössä on itseoikeutetusti ruoka. Monipuolinen ja hyvinvointia huomioiva ruoka- ja juomavalikoima kutsuvat nauttimaan hetkestä ja hyvästä olosta. Tavoitteena on tehdä mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten ruoka- ja juomatuottajien kanssa ja näin pitää esillä tapahtumien paikallisväri.

Tilaamalla ja maksamalla tarjoilut etukäteen, tarjoamme teille turvallisemman konserttielämyksen.
Ennakkoon tilatut väliaikatarjoilut katetaan pöytiin turvavälit huomioiden ja vain samaa seuruetta olevat sijoitetaan istumaan vierekkäin. Jonojen muodostumisen välttämiseksi tarjoilut suositellaan tilaamaan ennakkoon verkkokaupastamme. Mikäli asioit myyntitiskillä, odota rauhassa vuoroasi ja huomio muut asiakkaat. Ravintolassa on salikapasiteettia vastaava määrä istumapaikkoja. Sibeliustalo ja Restel Food & Events noudattaa toiminnassaan kaikkia viranomaisohjeita, sekä entisestään korotettua hygieniatasoa.

Tilaukset suoraan
Verkkokaupasta
Mobiilisovelluksestamme (Restis): Lataa sovellus Applen laitteille
Mobiilisovelluksestamme (Restis): Lataa sovellus Android-laitteille

Verkkokauppa- tilaukset sulkeutuvat aina 1 vrk ennen konserttia. Sairastapauksissa hyvitämme maksetut rahat takaisin, kunhan peruutus tehdään viimeistään 24h aikaisemmin myyntipalveluumme.

Väliaikavarauksen voitte tehdä myös puhelimitse tai sähköpostilla. Tilaa tarjoilut etukäteen ja nauti rauhassa konserttielämyksestä ilman jonottamista. Teethän ennakkotilauksen viimeistään kaksi (2) arkipäivää ennen tapahtuman alkua.

Myyntipalvelusta (ma-pe klo 8.30-16):
Sibeliustalon Ravintolat, Restel Food&Events Tapahtumaravintolat
puh. 020 762 4864 tai
sähköpostilla ravintolat@sibeliustalo.fi

Puhelimitse tai sähköpostilla tilatut tarjoilut maksetaan ennen konsertin alkua Metsähallissa sijaitsevaan ennakkomyyntipisteeseen. Piste avataan tuntia ennen esityksen alkua, jolloin voi vielä tiedustella vapaita pöytiä. Vain maksetut ja laskutukseen sovitut tilaukset katetaan.

Ryhmävaraukset ainoastaan sähköpostitse tai soittamalla myyntipalveluun.

 

Sibeliustalon päiväkonserttilounaat

Maittava konserttilounas päiväkonserttien yhteydessä klo 11-13
Buffetruokailu 15 € / hlö:
Sibeliustalon loihtimat upeat päiväkonserttilounaat sis:
salaattipöytä, lämmin ruoka ja pieni makea
Leipä, levite, jäävesi 

Tilaukset
Sibeliustalon Ravintolat, Restel Food&Events Tapahtumaravintolat
Myyntipalvelu (ma-pe klo 8.30-16):
puh. 020 762 4864 tai sähköpostilla
ravintolat@sibeliustalo.fi

 

Sibeliustalon ravintolapalvelut toivottavat musiikin ystäville
elämyksellistä konserttia!