RAVINTOLAPALVELUT

Ravintolapalvelut

Lahden Sibeliustalon ravintolapalveluiden toimijana toimii Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat, joka tuo Lahteen laatua ja elämyksellisyyttä panostamalla vastuullisuuteen, paikallisuuteen ja yksilöllisyyteen. Ravintolapalveluiden keskiössä on itseoikeutetusti ruoka. Monipuolinen ja hyvinvointia huomioiva ruoka- ja juomavalikoima kutsuvat nauttimaan hetkestä ja hyvästä olosta. Tavoitteena on tehdä mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten ruoka- ja juomatuottajien kanssa ja näin pitää esillä tapahtumien paikallisväri.

Tilaa tarjoilut

Ennakkoon tilatut väliaikatarjoilut katetaan pöytiin turvavälit huomioiden ja vain samaa seuruetta olevat sijoitetaan istumaan vierekkäin. Jonojen muodostumisen välttämiseksi tarjoilut suositellaan tilaamaan ennakkoon verkkokaupastamme. Mikäli asioit myyntitiskillä, odota rauhassa vuoroasi ja huomio muut asiakkaat. Ravintolassa on salikapasiteettia vastaava määrä istumapaikkoja. Sibeliustalo ja Restel Food & Events noudattaa toiminnassaan kaikkia viranomaisohjeita, sekä entisestään korotettua hygieniatasoa.

Tilaukset 

Verkkokaupasta
Mobiilisovelluksestamme (Restis): Lataa sovellus Applen laitteille
Mobiilisovelluksestamme (Restis): Lataa sovellus Android-laitteille

Verkkokauppa- tilaukset sulkeutuvat aina 1 vrk ennen konserttia. Sairastapauksissa hyvitämme maksetut rahat takaisin, kunhan peruutus tehdään viimeistään 24h aikaisemmin myyntipalveluumme.

Myyntipalvelusta 
Avoinna ma-pe klo 8.30-16
P. 020 762 4864
ravintolat@sibeliustalo.fi

Teethän ennakkotilauksen viimeistään kaksi (2) arkipäivää ennen tapahtuman alkua. Puhelimitse tai sähköpostilla tilatut tarjoilut maksetaan ennen konsertin alkua Metsähallissa sijaitsevaan ennakkomyyntipisteeseen. Piste avataan tuntia ennen esityksen alkua, jolloin voi vielä tiedustella vapaita pöytiä. Vain maksetut ja laskutukseen sovitut tilaukset katetaan.

Ryhmävaraukset ainoastaan sähköpostitse tai soittamalla myyntipalveluun.

Sibeliustalon päiväkonserttilounaat

Maittava konserttilounas päiväkonserttien yhteydessä klo 11-13.
Päiväkonserttilounas sisältää salaattipöytä, lämmin ruoka ja pieni makea sekä leipä, levite, jäävesi.
Buffetruokailu 15 € / hlö.
Tilaukset myyntipalvelusta.

Sibeliustalon ravintolapalvelut toivottavat musiikin ystäville elämyksellistä konserttia!