AVOIMET TYÖPAIKAT

Sinfonia Lahti – Lahden kaupunginorkesteri on ennakkoluuloton edelläkävijä, joka tarjoaa yleisölleen monipuolisia konsertteja. Konserttitoiminnan ohella orkesterin merkittäviä toimintamuotoja ovat kiertuetoiminta, levytykset ja yleisökasvatus. Sinfonia Lahden koti on upeasta akustiikastaan tunnettu Sibeliustalo, ja ylikapellimestarimme on syksystä 2021 alkaen Dalia Stasevska. 

Käyrätorven äänenjohtajan koesoitto

Sinfonia Lahti etsii vakituiseen tehtävään käyrätorven äänenjohtajaa 31.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkka henkilökohtaisine- ja tallennelisineen 3132-3383 €/kk.

Käyrätorven äänenjohtaja ylläpitää orkesterikirjallisuuden edellyttämää solistista valmiuttaan soitinryhmänsä ensimmäisenä soittajana ja esittää orkesteriteosten käyrätorven soolo-osuudet, vastaa soitinryhmänsä yhteissoitosta harjoittamalla, valvomalla ja kehittämällä sitä sekä antaa ohjeita käyrätorviryhmän avustajien ja sijaisten hankkimisessa sekä toimii ryhmänsä ja muiden soitinryhmien välisenä yhdyshenkilönä taiteellisissa asioissa. Äänenjohtajalla on diskanttikäyrätorven sekä erikseen niin sovittaessa wieniläistorven soittovelvollisuus ilman eri korvausta. Tehtävään valittaessa arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Koesoittotehtävät
W. A. Mozart: käyrätorvikonsertto nro 4 KV 495, 1. osa kadensseineen
Richard Strauss: Käyrätorvikonsertto nro 1

Koesoitto 8.1.2022

Orkesteri valitsee koesoittoon osallistuvat hakemusten perusteella.

Kutsut koesoittoon lähetetään keskiviikon 8.12.2021 aikana.

Koesoitto pidetään Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -salissa (Hämeenkatu 4, Lahti) lauantaina 8.1.2022 klo 11 alkaen.

Hakemukset

Viimeistään tiistaina 7.12.2021 kuntarekry.fi-järjestelmän kautta (työavain 335323).

Hakemuksessa tulee olla: lyhytmuotoinen CV, hakijan täydelliset yhteystiedot (kotiosoite, sähköposti sekä matkapuhelinnumero) sekä maininta haluaako käyttää orkesterin palkkaamaa säestäjää.

Koesoiton hyväksytysti suorittaneille voidaan järjestää haastattelu koesoiton yhteydessä. Tehtävässä noudatetaan kunnallista kuukausipalkkaisten muusikkojen työehtosopimusta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista ja valitulle asetetaan tehtävään koeaika (6 kk).

Lisätietoja Maija Kylkilahti, apulaisintendentti, audition@lahti.fi