Oheisohjelma

SIBELIUS-FESTIVAALI 2019

Oheisohjelma julkistetaan myöhemmin

 

SIBELIUS-FESTIVAALI BUFFET 2019

Herkullinen festivaali-buffet katetaan Sibelius-festivaalin konsertti-iltoina to-pe-la Sibeliustalon ravintola Lastuun. Buffet on rakennettu kauden parhaista kotimaisista raaka-aineista.

Menu
Alkuruokapöytä
Graavilohta, anis-versosalaattia ja pikkelöityjä kasviksia
Savuahvenia ja gini-kurkkuja
Pekoni-papusalaattia ja pähkinävinaigrettea
Uunikuivattuja kirsikkatomaatteja, rucolaa ja Nastolan kotijuustoa
Marinoitua Ahvenanmaan luomukaritsaa, omenaa ja luomuhunajalla maustettua jogurttia
Talon maalaisleipää, tattipestoa ja voita

Pääruoka
Yrttipaahdettua maalaiskanaa ja rosmariinikastiketta
Lämmintä varhaiskaali-kurpitsasalaattia
Savustettua punajuurta ja koivujogurttia

Jälkiruoka
Mansikkakermakakkua
Kahvi/tee

Hinta: 47 €/hlö

Varaukset
Sibeliustalon ravintolat puh. 040 861 7540 tai ravintolat@sibeliustalo.fi