Oheisohjelma

SIBELIUS-FESTIVAALI buffet 2019

Herkullinen festivaali-buffet katetaan Sibelius-festivaalin konsertti-iltoina to-pe-la Sibeliustalon ravintola Lastuun. Buffet on rakennettu kauden parhaista kotimaisista raaka-aineista.

Menu
Alkuruokapöytä
Graavilohta, anis-versosalaattia ja pikkelöityjä kasviksia
Savuahvenia ja gini-kurkkuja
Pekoni-papusalaattia ja pähkinävinaigrettea
Uunikuivattuja kirsikkatomaatteja, rucolaa ja Nastolan kotijuustoa
Marinoitua Ahvenanmaan luomukaritsaa, omenaa ja luomuhunajalla maustettua jogurttia
Talon maalaisleipää, tattipestoa ja voita

Pääruoka
Yrttipaahdettua maalaiskanaa ja rosmariinikastiketta
Lämmintä varhaiskaali-kurpitsasalaattia
Savustettua punajuurta ja koivujogurttia

Jälkiruoka
Mansikkakermakakkua
Kahvi/tee

Hinta: 47 €/hlö

Varaukset
Sibeliustalon ravintolat puh. 040 861 7540 tai ravintolat@sibeliustalo.fi

 

SIBELIUS-FESTIVAALI Ainolassa

Sibelius-festivaali tarjoaa Ainolassa, Aino ja Jean Sibeliuksen kodissa Järvenpäässä, makupaloja festivaalilla kuultavasta kamarimusiikkikonsertista sekä la 3.8. Folke Gräsbeckin ja Domenico Ermirion konserttikokonaisuuden ”Sibeliuksen lääkäriveljen kohtalo”.

KE 5.6 KLO 12 ja KLO 13
Folke Gräsbeck, piano
Sibeliuksen pianoteoksia

LA 3.8. KLO 14 ja KLO 15
”Sibeliuksen lääkäriveljen kohtalo”
Folke Gräsbeck, piano ja
Domenico Ermirio, sello

Jean Sibelius:
Andantino C-duuri (1884)
Andante molto f-molli (1887)
Tempo di valse (‘Lulu Waltz’1889)
Romanssi F-duuri (1915)
Religioso g-molli (1917)

Konserttien kesto n. 20 min.
Konsertit sisältyvät museolipun hintaan.
Pääsymaksut: 10 € aik. / 8 € eläk. /
4 € opisk. / 2 € lapset (7-16 v.)

Avoinna 2.5.-29.9.2019 (ti-su 10–17)
Opastusvaraukset vuodelle 2019 s-postilla:info@ainola.fi