Sinfonia Lahden konsertit peruttu 12.4. ja konsertit Sibeliustalossa 31.5.2020 asti

Suomen hallitus on linjannut, että kaikki yli 500 henkilön tapahtumat tulisi perua tai siirtää olemassa olevan koronavirustilanteen vuoksi. Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia ja ovat voimassa tartuntatautilain mukaisesti yhden kuukauden eli 12.4.2020 klo 24 asti. Määräys astui voimaan välittömästi.

Sinfonia Lahden konserttien peruutuspäätös noudattaa AVIN:n viranomaisohjeita ja konsertit on peruttu toistaiseksi 12.4.2020 asti. Suomen hallituksen vahvan suosituksen mukaisesti Sibeliustalo sulkee kokonaan ovensa perjantaista 27.3. alkaen 31.5.2020 asti, joten myös Sinfonia Lahden konsertit Sibeliustalossa on peruttu loppukevään osalta 31.5.2020 asti.

Muiden kevään konserttiemme osalta lipunmyynti on jäädytetty, ja tässä poikkeustilanteessa asiakas voi, niin halutessaan, palauttaa 12.4. jälkeen järjestettävien konserttien konserttilipun.

OHJEET LIPPUHYVITYKSEN HAKEMISEKSI

Lunastamanne konserttilippu maksetaan teille takaisin, alla ohjeet lipunhinnan osan hyvityksen hakemiseksi.

1. Konsertti on peruttu, keneen otan yhteyttä saadakseni hyvityksen lipusta?
Sinfonia Lahden konserttien ja tapahtumien lipunmyynnin hoitaa Lippupiste. Meiltä menee tieto konserttien peruuntumisesta Lippupisteelle, joka hoitaa lippujen palauttamisen sekä siihen liittyvät kysymykset.

2. Olen ostanut kertalipun konserttiin, saanko rahani takaisin?
Jos olet ostanut kertalipun, lipun hinta palautetaan sinulle. Lipun hinta palautetaan ilman ostohetkellä maksettua tilaus- ja maksutapamaksuja. Lippujen palautuksesta vastaa Lippupiste.

Vaihda lippusi lahjakorttiin:
Mikäli haluatte vaihtaa perutun tilaisuuden liput Sinfonia Lahden lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/min+pvm).
Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero

Pyydä rahat takaisin:
Lippurahojen palautuksia voi hakea tämän verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietojen ja tilinumeron kera osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Lippupiste päivittää myös lippu.fi -tapahtumasivu ohjeita tapahtumien peruutustilanteissa toimimiseen.

3. Voinko siirtää peruuntuneen konsertin lippuni johonkin toiseen konserttiin?
Konserttilippua ei ole mahdollista siirtää suoraan käytettäväksi muussa myöhemmin kuultavassa konsertissa. Peruuntuneen konsertin lipunhinta palautetaan.

4. Palautetaanko lippujen tilausmaksu, käsittely- ja toimitusmaksu?
Lippupisteen lipunmyynnin osto- ja käyttöehtojen mukaisesti konsertin peruuntuessa tilaus- ja maksutapamaksuja ei palauteta.
Lippupisteen osto- ja käyttöehdot

5. Kuinka kauan palautuksissa kestää?
Lunastettujen kertalippujen palautuksissa vastuu on Lippupisteellä ja peruutusten määrän ollessa suuri, pieniä viiveitä käsittelyssä saattaa ilmetä.  Pyydämme kärsivällisyyttä. Lippupiste viestii kuluttajille kaikissa kanavissaan.

RYHMÄLIPUT

Ryhmäpalautusten kohdalla ryhmänvetäjä voi ilmoittaa peruutukseen liittyvät tiedot sähköpostiin: sinfonialahti@lippu.fI

Lippujen vaihdot ja palautukset tulee tehdä viimeistään kesäkuun 2020 loppuun mennessä.

KAUSIKORTIT

1. Minulla on kausikortti ja sarjaani kuuluva konsertti on peruttu. Hyvitetäänkö kausikortin hinnasta jotain?
Kyllä, kausikortin hinnasta tullaan hyvittämään peruuntuneen konsertin/konserttien osuus. Kausikorttihyvitykset hoitaa Sinfonia Lahti ja olemme erikseen yhteydessä kausikorttilaisiin.

Sinfonia Lahti pahoittelee tilanteen aiheuttamaa harmia kaikille osapuolille. Haluamme varmistaa tapahtumiemme turvallisuuden yleisölle, esiintyjille ja henkilökunnallemme. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja kartoitamme tarvittaessa korvaavan ohjelman mahdollisuuksia.