Konsertit lapsille ja nuorille

Ella ja kaverit konsertissa -verkkokonsertti

Sinfonia Lahti
Jaakko Kuusisto, kapellimestari
Lotta Kuusisto, Ella
Paavo Kerosuo, opettaja
Timo Parvela, kertoja

Sävellykset Iiro Rantala
Sanoitukset Timo Parvela
Sovitus/orkestrointi Jaakko Kuusisto

Onko sinfonia sama asia kuin pizza? Vai liittyykö se vuotavaan nenään? Voiko oopperaa syödä sormin? Timo Parvelan huippusuositun Ella-kirjasarjan sankarit seikkailevat tällä kertaa sinfoniakonsertissa, jossa niin mielikuvitus kuin älynystyrät pannaan töihin ja orkesterin soittimet tulevat hauskasti tutuksi. Sinfonia Lahti sekä näyttelijät Lotta Kuusisto ja Paavo Kerosuo johdattavat keskelle hullunkurisia kohtauksia tässä Iiro Rantalan säveltämässä tarinallisessa konsertissa.

Kesto noin 45 min.

Konsertti on katsottavissa veloituksetta SL ClassicLive -sovelluksessamme sekä YouTube-kanavallamme 13.5.-10.6.2021 välisen ajan.

Zappan hengessä -verkkokonsertti

Sinfonia Lahti
Jukka Iisakkila, kapellimestari
Marzi Nyman, kitara ja laulu
Tero Toivonen, käyrätorvi
Arttu Takalo, lyömäsoittimet

Tuskin kukaan on jättänyt niin värikästä muistijälkeä rockin historiaan kuin amerikkalainen kitaristi ja säveltäjä Frank Zappa (1940–1993). Kaikkiruokainen musiikintekijä muutti säveltaiteen leikkikentäkseen, haali vaikutteita sekä Pierre Boulezilta että The Beatlesiltä ja lauloi esimerkiksi sohvastaan. Absurdia? Ehkä. Kekseliästä? Kyllä vain! Rockin, iskelmän ja klassisen oletetut tyylirajat joutuvat todelliseen testiin, kun Sinfonia Lahti ja Marzi Nyman lyövät pehmeät päänsä yhteen Zappan hengessä.

Kesto noin 45 min.

Konsertti on katsottavissa veloituksetta SL CLassicLive -sovelluksessame sekä YouTube-kanavallamme 3.6.2021 alkaen.