Sinfonia Lahden konsertit välitetään verkkokonsertteina

Koronaepidemiasta johtuvat rajoitukset estävät yleisötilaisuudet Päijät-Hämeessä 28.2.2021 asti. Sinfonia Lahti jatkaa täten konserttiensa välittämistä maksuttomina verkkokonsertteina suorina lähetyksinä orkesterin YouTube-kanavalla. Konsertit ovat myös katsottavissa tallenteena myöhemmin. Orkesteri työskentelee Sibeliustalossa huomioiden turvavälit ja muut turvallisuuskäytännöt.

Torstaina 28.1.2021 klo 19 julkaistavassa Bel Canto Gala -konsertissa kuullaan tulkintoja italialaisen oopperan klassikkoaarioista Markus Lehtisen johdolla. Konsertin solisteina loistavat laulusolistit Sibelius-Akatemian oopperakoulutusohjelmasta.
Klikkaa konserttiin!

Sinfonia Lahden vasket valloittavat Sibeliustalon torstaina 4.2.2021 klo 19 julkaistavassa konsertissa. Petri Komulaisen johtaman konsertin ohjelmassa on mm. Aaron Coplandin Fanfare for the Common Man, Rauno Lehtisen On hetki, Oskar Merikannon Merellä ja Einojuhani Rautavaaran A Requiem in Our Time. Konsertin laulusolistina on Hannu Lehtonen.
Klikkaa konserttiin!

Sinfonia Lahden päävierailija Anja Bihlmaier saapuu Lahteen helmikuussa. Suorana verkkokonserttina orkesterin YouTube-kanavalla torstaina 11.2.2021 klo 19 esitettävän sinfoniakonsertin solistina on pianisti Lisa Smirnova, solistiteoksenaan W. A. Mozartin pianokonsertto nro 24. Konsertti on myös katsottavissa tallenteena myöhemmin.
Klikkaa konserttiin!

Helmikuun toisessa, ylikapellimestari Slobodenioukin johtamassa konsertissa torstaina 18.2.2021 klo 19 pianosolistina esiintyy Emil Holmström ohjelmistossaan Stravinskya ja Šostakovitšia. Konsertissa kuullaan myös mm. Ernest Pingoud’n ensimmäinen sinfonia, jonka oli määrä olla itsenäisyyspäiväkonsertin 2020 ohjelmistossa. Myös YLE Radio 1 radioi konsertin suorana lähetyksenä.

Guy Braunstein esiintyy torstaina 25.2.2021 klo 19 sinfoniakonsertissa sekä kapellimestarina että viulusolistina ohjelmassaan mm. Mozartia ja Tšaikovskia.

The Great Songbook -konsertti 28.1.2021 siirtyy konserttikalenteriin konserttivuodelle 2021–2022.

Koronaepidemian keskeytettyä orkesterin normaalin konserttitoiminnan, verkkoon tuotetut konsertit ja muu sisältö on ollut keskeinen osa Sinfonia Lahden tarjoamaa korvaavaa palvelutarjontaa. Orkesterin tuottamat verkkosisällöt ovat saavuttaneet jo n. 800.000 katselukertaa. Orkesterin konsertteja on katsottavissa orkesterin YouTube- ja ClassicLive -sivustoilla.

Konserttien lippuhyvitykset

Alkuvuoden peruttuihin konsertteihin lipun ostaneita pyydetään palauttamaan liput 31.5.2021 mennessä. Lippujen palautuksesta vastaa Lippupiste ja lippurahojen palautuksia voi hakea verkkolomakkeella osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/. Lisätietoja lippuhyvityksistä löytyy Sinfonia Lahden verkkosivuilta.